Editörün SeçimiK-LİSTE
Trend

5 Kez BTS Jimin, Sözlerini Her Zaman Tuttuğunu Kanıtladı

O sözünün eri bir adam!

BTS’den Jimin, bir centilmen olduğunu tekrar tekrar kanıtlıyor. Belki de “centilmen” onun ne kadar düşünceli ve düşünceli olduğunun yetersiz bir ifadesidir…

Bir kere, ARMY’in sevildiğini ve anlaşıldığını hissettirmek için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Asla kendilerini yalnız hissetmelerini istemez.

“Class of 2020” | YouTube

Aynı zamanda inanılmaz derecede güvenilir ve dürüst. Birçok insan boş vaatlerde bulunurken, Jimin “Söz veriyorum…” derken ciddi anlamda sözünün eri olduğunu kanıtlıyor. İşte Jimin’in sözünü her zaman tuttuğunu kanıtladığı 5 kez…

1.Hayranlarının şarkısını dinlediğinde

BTS’in son hayran buluşması sırasında, Jimin’in Vietnamlı hayran kitlesinden LIVE FOR JIMIN’S VOCAL’dan bir şarkı olan “Sarang”ı dinleyip dinlemediği soruldu. Geçen yıl doğum günü için yaratıp ona hediye ettiler. Görmediğini ama araştıracağını söyledi.

Kısa bir süre sonra, Weverse’e videoyu gördüğünü açıklayan bir ekran görüntüsü gönderdi! Bu sizi duygulandırmak için yeterli değilse, “geç” gördüğü için de özür diledi ama ayrıca hayranlarına içtenlikle teşekkür etti!

Weverse via @candiejoons/Twitter

2.Jjomul Yetimhanesindeki çocukları tekrar ziyaret ettiğinde

BTS daha önce 2014 yılında bir çocuk yetimhanesi olan Yeongdeungpo Jomol Çocuk Krallığını ziyaret etmişti. Orada olduğu süre boyunca Jimin onları tekrar görmek için geri döneceğine söz verdi.

2016 yılında Jimin, RM ile geri döndü ve çocuklarla daha çok anı biriktirdi. Hatta onlar için doğaçlama bir performans sergiledi! BTS ne kadar ünlü olursa olsun, 1. günden beri olduğu gibi mütevazi kalıyorlar!

@JiminGlobal/Twitter via @candiejoons/Twitter

3.Jimin küçük bir kız BT21 ürünü gönderdiğinde

Jimin, 2019 SBS Gayo Daejun sırasında tanıştığı çocuk oyuncu Koo Sarang’a Noel karışık performansları için BT21 ürünlerini göndermeye söz verdi. Sarang daha sonra BT21 ürünüyle bir fotoğrafını paylaştı ve “Oppa, teşekkür ederim” dedi.

4.M Countdown’da V’nin adını yazmak için geri döndüğünde

2018’de Jimin, M Countdown’da duvara bir kutlama mesajı yazdı. Ne yazık ki, yeterli zamanı yoktu ve yanlışlıkla V’nin adını çıkardı.

“M Countdown’daki son yayın! Sonuna kadar bize büyük hediyeler verdiğiniz için teşekkür ederiz. Promosyonlarımızın geri kalanını dört gözle bekleyin. Tan’ı ziyarete gittim ve o benim pipetimi çiğnemeye devam etti.. #JIMIN #OurARMYWonAnAward”

— Jimin

Taehyung’un adını yazamadım… ㅜㅜㅜ

– Jimin

Jimin, V’nin adını açıklamadığı için kendini çok suçlu hissetti, ardı ardına tweetler attı ve ona olan sevgisini dile getirdi. Ayrıca bir dahaki gidişinde adını yazacağına söz verdi!

Seni seviyorum <3 <3 Taehyung

-Jimin

hehehehe bir dahaki sefere adını bu kadar büyük yazacağım ❤❤❤☺😍#JIMIN

– Jimin

Üç ay sonra BTS, “IDOL” ile M Countdown’da tekrar performans sergiledi (ve kazandı). Jimin, hayranlarına o günden bazı özçekimler ve duvarın yeni bir fotoğrafı ile sözünü tuttuğunu gösteren bir güncelleme yaptı. Geçen sefer telafi etmek için de bir değil iki kez “V” yazdı!

5.BTS’in hayran toplantısından sonraki gün canlı yayına geçtiğinde

Yakın zamanda Zoom üzerinden yapılan BTS hayran toplantısında Jimin, yakında canlı yayın yapacağına söz verdi. Ertesi gün, tam olarak bunu yaptı! Yarım saatten fazla ARMY ile konuştu!

@choi_bts2/Twitter via @candiejoons/Twitter

Jimin’in sebepsiz yere “PROMISE” yazmadığı açık! O kesinlikle sözünün eri ve hayatımızda bir ışıktır.

Aşağıdaki “PROMISE”a göz atın…

Kaynak
koreaboo

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu