K-Pop

HYBE yeni kız grubunun BLACKPINK ile karşılaştırılabilir becerilere sahip olduğu iddia ediliyor

BTS ve TXT‘ye ev sahipliği yapan HYBE, bu yılın dördüncü çeyreğinde yeni bir kız grubunun çıkışını yapacak. HYBE Corporation, 2019 yılında satın alınan bir yan kuruluş olan Source Music ile işbirliği içinde yeni bir kız grubu için hazırlanıyor.

HYBE’nin yönetim kurulu başkanı Bang Si Hyuk ve SM Entertainment’ta Girls’ Generation, f(x) ve Red Velvet gibi popüler kız gruplarını yetiştiren markanın (CBO) başkanı Min Hee Jin, bu kız grubunun yapımında ön planda.

Şirket, çıkış yapacak ilk kız grubu olacağı için dikkat çekiyor. Ancak, çaylak bir kız grubunun önemli bir fandom büyüklüğü oluşturmasının biraz zaman alması nedeniyle dördüncü çeyrek ve gelecek yılın performansı üzerinde olumsuz bir etkisi olabileceğine dair endişeler var.

9 Ağustos’ta HYBE’den bir yetkili, “Dördüncü çeyrekte bir kız grubunun lansmanına hazırlanıyoruz. Çıkışlarının tam programı, üye sayısı ve müzik türü hala gizli.”

Yetkili, “Şirket içinde yüksek beklentilerimiz var çünkü üyeler BLACKPINK ile karşılaştırılabilir görsellere ve becerilere sahip” dedi. HYBE başlangıçta bu yıl Ekim ayında bir kız grubu başlatmayı planlamıştı ve bu yıl içinde bir grupla çıkış yapmayı planladıklarını doğruladı.

Kore Fikri Mülkiyet Ofisi’nin patent ve ticari marka bilgileri arama sitesi Kipris‘e göre, HYBE geçen ay ‘RED MARBLE‘ ve ‘CHAKHO‘ gibi bir dizi ticari markayı tescil ettirdi. Bazıları onların yeni kız grubunun potansiyel isimleri olabileceğini düşünüyor.

Bang Si Hyuk’un müzik prodüksiyonu da dahil olmak üzere genel prodüksiyondan sorumlu olacağı, Min Hee Jin ise konseptleri ve diğer görsel yönetmenliği kapsayan yaratıcı yönetmenlik ve marka oluşturmadan sorumlu olacağı bildirildi.

HYBE’nin Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Singapur, Japonya, Tayvan, Vietnam, Tayland ve Güney Kore dahil olmak üzere yedi ülkede toplam 16 şehirde seçmeler düzenlediği de ortaya çıktı.

Kaynak
allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu