K-Drama Haberleri

İzleyicilerin Yaklaşmakta Olan SBS Drama Dizisi ‘The Red Sky’ın Baş Rolü Konusunda Kafası Karıştı

Dizi hem Kim Yoo Jung hem de Ahn Hyo Seop ile gösteriyi tanıtmaya devam ettikten sonra izleyiciler SBS’nin ‘The Red Sky’ dizisinin baş rolü konusunda kafaları karıştı.

‘Kızıl Gökyüzü (Korece adı Hong Chun Gi)’ kaderinde olan iki sevgilinin ve iç içe geçmiş kaderlerinin hikayesini anlatıyor. Kim Yoo Jung, Hong Chun Gi adında yetenekli bir sanatçı rolünü oynarken, Ahn Hyo Seop yıldızları okuyabilen bir adam olan Ha Ram rolünü üstleniyor.

Bununla birlikte, yaklaşan drama dizisinin tanıtım içerikleri oyuncu listesini farklı bir sırayla tanıttığı için birçok izleyicinin başlık rolü konusunda kafası karışıyor. Genel olarak, oyuncu listeleri ana veya baş karakterlerden karakterin önem sırasına göre listelenir.

Kim Yoo Jung, Hong Chun Gi’nin başrolünü üstlenmiş olsa da, Ahn Hyo Seop’un adının onunkinden önce geldiği birçok tanıtım materyali var. Hatta bazı izleyiciler, yapım ekibinin olayı gizlemeye çalıştığını bile düşünüyor.

Yapım ekibi, karışık siparişlerin arkasında herhangi bir özel neden olmadığı yorumunu yaptı. Ahn Hyo Seop, “oyuncu kadrosuna alındıktan sonra bir yıldan fazla bir süredir prodüksiyonu beklediği için farklı siparişlerle promosyon yapıyoruz” dedi.

Bu arada, SBS’nin ‘The Red Sky’ programı bu 30 Ağustos’ta KST göre 22:00’de geliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu