K-Magazin

Suwon Hayran Club’dan Lim Young-woong, Kahramanın İlk Çıkışının 5. Yıldönümünü Kutlamak İçin Bir Reklam Yapacak

Son zamanlarda, Lim Young-woong’un hayran kulübü Suwon Band, Lim Young-woong’un çıkışının beşinci yıldönümünü kutlamak için bir video yaptıklarını duyurdu. Videoyu Suwon İstasyonundaki AK Plaza’da yayınladılar.

Hayranlar, “Şarkıcı Lim Young-woong’un ilk şarkısı “I Hate You”yu 8 Ağustos 2016’da yayınladığı ve beş yıllık bilinmezlikten sonra bile yorulmadan buraya geldiği için gerçekten minnettarım.” dedi.

Şarkı söyleme konusunda samimi, insanlara karşı samimi, sahnede parıldayan bir şarkıcının hayranı olduğum için minnettarım” dedi. “Dün, bugün ve yarın benimle olacak hayranlara her zaman cömert bir sevgi veren bir şarkıcıyım, bu yüzden onlara daha fazla sevgi vermek istiyorum.” dedi.

Suwon Band of Heroes, “Gelecek adımlarında her zaman parlayan sahnesine, sıcak kişiliğine ve alçakgönüllülüğüne eşlik edecek. Bu harika şarkıcı Lim Young-woong’u dünyaya göstermek istiyorum. Umarım uzun süre birlikte yavaş yavaş öğrenirken hep yanımızda şarkı söyleyen bir kahraman olur.” dedi.

Bu arada Lim Young-woong, 27 Temmuz’da ünlü popülerlik hizmeti “Favorite Celebrity”den 79.748.929 oy aldı ve şarkıcı kategorisinde dördüncü bağış perisi olarak seçildi. 

Lim Young-woong, toplam 14 bağışla 7 milyon wonluk bir kümülatif bağış elde etti.

Lim Young-woong adına Milal Refah Vakfı’na yapılan bağış, koronavirüs tarafından izole edilen engelliler için bir fon olarak kullanılacak. “Favori İdol Ünlüleri” için toplam birikmiş bağış 23,5 milyon won.

Kaynak
naver

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu