K-Magazin

Lim Young-woong Hayran Kulübü Düşük Gelirli Ailelere Bağış Yapıyor… “Çıkışınızın 5. yıldönümünü kutlamak için, sıcak bir paylaşım.”

Şarkıcı Lim Young-woong’un hayranları sıcak bir paylaşım yaptı. Lim Young-woong 5. yıl dönümünü özel bir şekilde kutladı.

Milal Refah Vakfı 6’sında, “Lim Young-woong’un hayran kulübü ‘Hero Age Us’, düşük gelirli savunmasız insanlara sahip aileler için 3.151.000 won bağışladı.” dedi.

8 Ağustos’ta “We in the Hero Era”, Lim Young-woong tarafından toplanan bağışları, ilk çıkışının beşinci yıl dönümü münasebetiyle Milal Refah Vakfı’na bağışladı.

Hayran kulübünden bir yetkili, “Her zaman kendi yerinde elinden gelenin en iyisini yapan ve iyi bir etkiyle sıcaklığı paylaşan Lim Young-woong’un çıkışının 5. yıl dönümünü kutlamak için sponsorum.” dedi.

Umarız herkesin küçük bir çabası ile yapılan bağışlar ihtiyaç sahibi komşularımıza ulaştırılır.” dedi.

Milal Refah Vakfı, “Yıldızlara olan sevgimizi marjinal komşularla paylaştığımız güzel bir fandom kültürü yarattığınız için çok teşekkür ederim” dedi.

Lim Young-woong’un hayranlarından çok sayıda bağış var. “Kahraman Çağı” ve “Imhero Destekçileri” gibi ülkenin her yerinden yardıma ihtiyacı olan yerlerde etkisini istikrarlı bir şekilde gösteriyor.

Lim Young-woong ayrıca hayranlarıyla sıcak iyiliklerde başı çekiyor. Haziran ayında, aşkın meyvesi olan Kore Toplum Sandığı’na 200 milyon won bağışladı.

Bu arada, engellilerin sosyal entegrasyonunu sağlamak amacıyla 1993 yılında Milal Refah Vakfı kuruldu.

Kaynak
naver

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu