K-Magazin

Lee Yong-nyeo, “Yoo Jae-seok, Terkedilmiş Köpek Barınağındaki Yangında Bana Yardım Etti.” Dedi.

Terk edilmiş köpekler için barınak işleten aktris Lee Yong-nyeo, komedyen Yoo Jae-seok’a teşekkür etti.

4 Ağustos öğleden sonra yayınlanan kapsamlı bir program kanalı olan Chosun’un “Perfect Life” programında, terkedilmiş köpek vaftiz annesi Lee Yong-nyeo konuk olarak göründü.

Aynı gün, Lee Yong-nyeo, yavrularıyla uyanırken dikkatleri üzerine çekti. İpekböceğinde yaşama nedeni ile ilgili olarak, “Evdeyken bile çocuklarımla yatarım ama evim gittiği için ipekböceğinde uyurum.” dedi. Bunu duyan Hong Kyung-min, “Yangın yüzünden… Üzüldüm.” dedi.

Daha önce, Lee Şubat ayında terk edilmiş bir köpek barınağında bir yangın kazasında evini kaybetti. O sırada terk edilmiş sekiz köpeğini kaybeden Lee Yong-nyeo “Henüz stabil değilim, bu yüzden üzüntüm gitmiyor.” dedi. “Daha fazla çözülseydi çocuklara ‘özür dilerim’ derdim ama şimdi bunu kaldıramıyorum.” diye itiraf etti.

Dışarı çıkmaya hazırlandıktan sonra Lee Yong-nyeo, şarkıcı Lilboy ile telefonda konuştu. Daha önce, Lee Yong-nyeo ve Lilboy, JTBC’nin “Hip Hop Nation” programına katıldılar ve bir ilişki kurdular. Lilboy’a “Evim yandığında bana yardım ettin değil mi? Şaşırdım.” dedi. Lilboy, “Seni ziyaret edecektim, ama dikkatinin dağılacağını düşünmüştüm.” dedi. ” Teşekkür ederim.” dedi Lee. “Teşekkürler. Bu konuda ciddiyim.” dedi.

Yangının saatini hatırlayan Lee Yong-nyeo, “Yardımınız için teşekkür ederim. O zamanlar aktörler Oh Hyun-kyung, Kim Mi-kyung ve Lee Yeon-bok yardım etti. En çok Yoo Jae-seok yardımcı oldu. Onunla özel bir ilişkimiz yoktu. Yangın çıkalı 3 gün oldu. Banka hesabımı görünce şaşırdım. Çok teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak
naver

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu