Editörün Seçimi
Trend

“Kadın Voleybolu Yarı Finale Yükseldi”+ Ağlama ★ İtiraf, ★ Farklı Kutlama Türleri ( Türk-Kore Müsabakası)

Kim Se-jung → Lee Teuk, herkesi ağlatan “Kadın Voleybolu”.

2020 Tokyo Olimpiyatları’nda güçlü takımı Türkiye’yi mağlup ederek yarı finale yükselen Koreli kadın voleybol takımının başarılı yıldızlardan oluşan bir kutlama dalgası devam etti.

Kore milli takımı, Japonya’nın Ariake Arena kentinde düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda bayanlar voleybol çeyrek finalinde 3-2 (17-25, 25-17, 28-26, 18-25, 15-13) gol atarak dramatik bir zafer kazandı.

Dünya sıralamasında 13. sırada yer alan Güney Kore’nin Türkiye’den yarı finale yükselmeye hak kazandığı ve dünya 4.sü olduğu bir hesaplaşmaydı. Ayrıca, 2012 Londra Olimpiyatları’ndan bu yana dokuz yıl sonra yarı finale yükselen ilk oyun oldu.

Buna karşılık, SEVENTEEN grubundan Boo Seungkwan, Super Junior’dan Lee Teuk, şarkıcı Kim Se-jung ve Kim Jun-soo, yayıncılar Park Mi-sun, Park Seul-ki, Jang Sung-kyu, Shim Jin-hyun ve diğerleri gibi yıldızlar , kendi yöntemleriyle tebrik mesajları gönderdi.

Oyuncular oynuyor, döktüğümüz gözyaşları… ‘Bawling.

Her şeyden önce, uzun süredir KGC Ginseng Corporation hayranı olarak bilinen Boo Seung-kwan, oyun başlamadan önce bile yapabileceğine dair bir destek mesajı bıraktı. Oyun sırasında yayın görüntüleri yayınladı ve gerçek zamanlı olarak izlediğini onayladı.

Güney Kore’nin yarı finale yükseleceği onaylandıktan sonra, duygularını ağlayan ifadelerle ifade etti. Koreli oyuncular ve Türk oyuncular, harika bir iş çıkardınız.” dedi.

Kim Se-jung ayrıca SNS’de “Neden ağlıyorum? Hem Koreli hem de Türk oyuncular gerçek.” dedi. Duygusal hissettiği bir video yayınladı.

Lee Teuk ayrıca, “İşe ağlayarak gidiyorum” dedi ve Kim Jun-soo, “Kore voleybolu çok havalı. Ağlıyorum.” dedi, duygularını ifade ederek.

Bilge sözlerden itiraflara…’Esprili’

Bazıları neşeyle tezahürat yaptı.

Jang Sung-kyu, milli takımın merkezi, beşlik çakan Kim Yeon-kyung ve Kim Hee-jin’in bir fotoğrafını yayınlayarak, “Beklendiği gibi, kilise İncil’dir, Budizm Budist kutsal kitabıdır ve voleybol Yeon-gyeong.” Bu, milli takımın pivotu Kim Yeon-kyung’un geçmişte sosyal medyasında paylaştığı bir mizah anlayışıydı.

Oyunun yayınlandığı sahne ile birlikte Park Seul-ki, “İtiraf otomatik olarak geliyor. Sizi seviyorum kız kardeşlerim.” dedi.

Bir yerde gördüğüm tanıdık bir bakış…Benzer tip.

Yıldızların arasından, aşinalık hakkında bir fikir edinebildim. İnternet kullanıcıları da “Kendimi görmüş gibi oldum” diyerek hemfikir oldular.

İlk olarak, aktör Jin Tae-hyun, onun diz çöküp maçı ciddiyetle izlediği fotoğrafını ortaya çıkardı. “Başından sonuna kadar böyleydi. Dizlerim çok acıyor.” diyerek kahkaha attı.

Jin ayrıca anlamlı bir cümle ekledi, “Spor rekabet değil, dokunmaktır.” dedi.

Shim Jin-hwa, “Doğru nefes bile alamıyorum. Oturup izleyemiyorum. Yapabilirim.” dedi.

Park Mi-sun, “Kalbimin patlayacağını sandım. Bu sabahtan beri seni destekliyorum. Kadınlar voleybolunda yarı finale çıkmak için çok heyecanlıyım” dedi. “Bununla gurur duyuyorum ve bu harika. Kim Yeon-kyung’un temiz bitişi. Çok duygulandım. Seni desteklemeye devam edeceğim” dedi. “Sonuna kadar çok duygulandım.” dedi.

Kaynak
naver

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu