K-Magazin

Eski AOA üyesi Mina Bilincini Geri Kazandı ve Ardından Kötü Niyetli Yorumculara Karşı Bir Uyarı Mesajıyla Instagram’a Geri Döndü

Eski AOA üyesi Mina bilinci yerine geldi ve uzun bir mesajla Instagram’a döndü.

Mina’nın intihara teşebbüs ettikten sonra hastaneye kaldırıldığı daha önce bildirilmişti. Kısa bir süre sonra, 30 Temmuz’da Mina Instagram hesabını kapattı. Ancak 3 Ağustos’ta Mina, Instagram hesabına kötü niyetli yorumculara ve kendisi hakkında yanlış bilgi yayanlara karşı yasal işlem başlatma planlarını açıklayan bir mesajla geri döndü.

Mina kişisel Instagram hesabına şunları yazdı:

“Bilincimi yerine getirdim, Yoo’nun [eski erkek arkadaşı] ifadesini gördüm ve ifadesi hakkında bir açıklama (?) yayınladım, ama ben hala aynı eski patolojik yalancı, fail ve psikotik Kwon Mina’yım.

Birçoğunuz muhtemelen [benden] bıktınız ve neden böyle olduğumu merak ediyorsunuz, değil mi?..Bunun adaletsiz olduğunu söylesem bana inanır mısınız.. Yanlışlıklarım kadar sözlerimin de farkındayım ve sınırları aşan davranışların da .. çünkü Yoo’nun ifadesini gördüğümde, dudaklarım [konuşmak için] kaşınıyordu.. ama Shin’in [eski AOA’den Jimin] davası bile zirveye tırmandı çünkü buna siz sebep oldunuz. Açıklama mı yapıldı yoksa kötü niyetli yorumlar mı her şey daha da kötüye gitti. Ben bir mağdurum. 4~5 kişi arasından en uzun süreli kurban benim. Ben mitomanik değilim, az önce depresyonumun şiddetli olduğunu açıkladım. Şizofreni veya bipolar bozukluğuna da sahip değilim. Her zamankinden daha ciddi olan son olay nedeniyle, yanlış bilgi yayan birçok insan vardı. Ayrım gözetmeden küfür etmek bile daha iyi olurdu. Ajansım ve ben zaten çok fazla bilgi topladık ve ekran görüntüsünü aldık, bu yüzden onları silmeyi aklından bile geçirme. Gerçeğin ne olduğu ve yanlış bilginin ne olduğu hakkında her şeyi yasal işlem yoluyla ortaya çıkaracağım. Asla temiz bir şekilde silinemeyecek şeyler olsalar bile. Ama bir gün bile benim yerimde olsaydın, neler yaşadığımı anlardınız.. Her şey benim için çok zordu. Shin’in davası ve Yoo’nun davası ve her şey..

P.S Sürekli kendimi tekrarladığım ve mağdur rolü yaptığım için [benden] bıktığını ve isimleri sürekli çıkan diğer üyelerin benim gibi biriyle tanıştığı için zavallı olduğunu mu söylüyorsun? Nasıl bir insan olduğumu yorumlayanlara, neden aynı şeyleri tekrarladığımı yorumlayanlara, bir süre suskun kaldıktan sonra beni tekrar kimin konuşturduğunu soranlara, sanki konuşuyormuş gibi konuşanlara merhamet edilmeyecektir. İç hikayeyi bilmemesine rağmen her şeyi biliyordu. Ben eminim. Sözlerimin yalan ve asılsız olduğunu savunuyorsanız , benim gibi dava edin. En ufak bir kırgınlığımdan bile kurtulana kadar devam edeceğim.”

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Yeniden kötü yorum yazıp onu üzecekler. Keşke Mina sonsuza dek hesabını kapalı tutsaydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu