K-Magazin

Kris Wu, Tecavüz Şüpheleri Üzerine Polis Tarafından Gözaltına Alındı

8 Temmuzda Du Meizhu, Kris Wu’nun evinde bir içki partisine katılması için kandırıldığını iddia ederek birkaç Weibo gönderisi paylaştı. Wu’nun o zamanki menajeri, Meizhu’nun yakında çıkacak bir müzik videosunda baş kadın rolünde olduğunu iddia etti ve bu Wu ile sarhoşken isteği olmadan birlikte olmalarına yol açtı. Ayrıca birkaç kurbanın Wu ile benzer deneyimler yaşadığını iddia ederek kendisiyle temasa geçtiğini açıkladı.

Wu suçlamaları reddetti ve “Eğer bu tür eylemler olduysa, merak etmeyin, ben bizzat kendim hapse gireceğim!! Yukarıdaki sözlerimin hukuki sorumluluğunu alıyorum!!” açıklamasını yaptı.

Çin polisi, 22 Temmuz’da, ilgili hile, şantaj ve haraç olaylarını detaylandıran ilk soruşturma sonuçlarını açıkladı ve konuyla ilgili bir güncelleme yayınladılar:

Polis, ‘Wu Yi Fan’ın genç kızları cinsel ilişkiye girmeleri için defalarca kandırdığı’ ile ilgili çevrimiçi olarak yapılan raporları araştırdıktan sonra, Wu Yi Fan (Erkek, 30, Kanada) tecavüz şüphesiyle Chaoyang polisi tarafından gözaltına alındı. Dava şu anda devam ediyor.

— Chaoyang Police

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu