Netizen

Netizenler Bu 10 K-Pop Şarkısının 2021’in İlk Yarısının En İyi Şarkıları Olduğunu Düşünüyor

Netizenler, 2021’in ilk yarısının en iyi K-Pop şarkılarını seçtiler! 1 numara hangi şarkı? Diğerleri kimler?

Yılın ilk yarısındaki favori şarkılarınız onlarınkiyle uyuşuyor mu? 2021’in ilk yarısı bize kesinlikle çalma listelerimizi kutsamak için bol bol K-Pop bop verdi! Netizenler kısa süre önce bu yılki favori şarkılarını Nate Pann’da paylaştı.

1. “Alcohol-Free” (TWICE)

“Alcohol-Free”, onu serin bir yaz günü için mükemmel bir film müziği yapan bossa nova’dan ilham alan bir sese sahiptir. Şarkı, eşinize o kadar ilgi duymanın duygularını yakalamakta harika bir iş çıkarıyor ki, onların etrafında kesinlikle sersemlemiş hissediyorsunuz. TWICE, “Dance the Night Away” gibi yüksek enerjili yaz şarkılarından beklediğimiz şeyleri tamamen altüst ederek hayranlarını bu parçanın havasıyla şaşırttı ve ONCE, TWICE’ın bu daha rahat yaz parçasıyla çok yönlülüğünü göstermesine bayıldı!

2. “On the Ground” (BLACKPINK’ten Rosé)

BLACKPINK’den Rosé, merakla beklenen solo çıkışını bu şarkıyla yaptı ve bu şarkıyla BLINK’leri anında şaşırttı! “On the Ground”, Rosé’nin bir vokalist olarak becerilerini sergiliyor. Zahmetsizce yumuşak bir şekilde şarkı söylemekten kemere geçiş yapıyor, bu da sesi aracılığıyla duyguları iletmede ne kadar yetenekli olduğunu gösteriyor.

3. “Dun Dun Dance” (OH MY GIRL)

Güçlü vokaller ve “Nonstop” ve “Dolphin” gibi ilginç şarkılarla OH MY GIRL tamamen kendilerine ait bir sound oluşturdu ve “Dun Dun Dance” kesinlikle Miracle’ın beklentilerini karşılıyor! “Dun Dun Dance” hafif bir şehir pop havasına sahiptir ve neşeli, eğlenceli bir yaz günü için mükemmel bir film müziği yapar.

4. “Next Level” (aespa)

“Next Level” harika ve korkak bir parça ve şarkının ortasındaki çöküş, aespa üyelerinin vokal ve rap becerilerinin parlaması için gerçekten zaman veriyor! Bu deneysel parça, aespa’nın ne kadar çok yönlü olduğunu gösteriyor ve MY’yi daha sonra ne yapacaklarını görmek için heyecanlandırıyor.

5. “Butter” (BTS)

Bu enerjik, yazlık BTS parçası, grubun kendine özgü vokal armonilerini sergiliyor ve hatta ARMY’ye bir selam bile içeriyor! “Butter” harika bir yaz, dans-pop marşı ve hatta K-Pop olmayan hayranların BTS ile “al, yuvarlanmasına” hazır olmasını sağladı!

6. “Lilac” (IU)

IU’nun “Lilac”ı harika, şehir popundan ilham alan bir enstrümantal şarkıya sahip ve şarkıcının vokallerine parlaması için bolca alan sağlıyor. Şarkıda, fısıltılı vokalleri güçlü kemerlerle karşılaştırıyor ve dinleyicileri sesiyle tamamen meşgul ve büyülüyor.

7. “Don’t Call Me” (SHINee)

SHINee geri döndü! Hip hop’tan ilham alan bu parça, “Lucifer” ve “Sherlock” gibi hitleriyle insanların SHINee’den beklediklerinden ayrılıyor ve SHINee’nin her konsepti başarabileceğini kanıtlıyor. “Don’t Call Me” bu güçlü gruba vokallerini sergilemeleri için birçok fırsat sunuyor.

8. “0X1=LOVESONG (I Know I Love You)” (TXT featuring Seori)

Bu endişeli, rock’tan ilham alan parça, son zamanlarda yayınlanan birçok K-Pop albümüyle keskin bir tezat oluşturuyor. Synth’leri kullanmak ve ilham almak için şehir pop müziğine dönmek yerine, bu TXT parçası büyük ölçüde gitar ve davullara dayanıyor. “0X1=LOVESONG (I Know I Love You)” inanılmaz derecede dinamik ve akılda kalıcı ve TXT’nin şarkıları aracılığıyla duyguları aktarmada üstün olduğunu gösteriyor.

9. “Hot Sauce” (NCT DREAM)

Afrobeat’ten ilham alan bu parça, NCT DREAM’e patlayıcı enerjilerini sergilemek için mükemmel bir fırsat sunuyor! Süper akılda kalıcı nakaratı ile “Hot Sauce” NCTzens’in bu şarkıyı tekrar tekrar NCT DREAM ile birlikte söylemesini sağladı.

10. “ASAP” (STAYC)

“ASAP” tüm akılda kalıcı pop hislerini sunar! STAYC’in çıkış parçası “So Bad”in bu devamı, kız grubunun unutulmaz bir parça yaratma sanatını şimdiden mükemmelleştirdiğini gösteriyor. Şarkının melodisinde yoğun bir şekilde yer alan flüt benzeri synth, STAYC’in vokalleriyle gerçekten iyi çalışıyor ve “ASAP”ı tam bir kulak kurdu yapıyor!

Kaynak
koreaboo

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu