K-Pop

Dispatch, 2 IZ*ONE Üyesinin Yeniden Birleşmeyi Kabul Etmeye Ve Yeniden Başlatma Projelerinin Gerçeğine İlişkin Niyetlerinin Olmadığını Ortaya Çıkardı

15 Temmuz’da medya kuruluşu ‘Dispatch‘, proje kız grubu IZ*ONE’ı “yeniden başlatmak” için hayranların öncülük ettiği bir çaba olan Parallel Universe Project’ten temsilcilerle bir röportaj yayınladı.

IZONE’ın 29 Nisan’da resmi olarak dağılmasından kısa bir süre sonra, kız grubunun hayran galerilerinin beş temsilcisi ‘Paralel Evren Projesi’ni başlatmak için bir araya geldi. Bu çaba, CJ ENM’yi 12 üyeyle birlikte IZONE’ı “yeniden başlatmaya” veya “yeniden çıkış yapmaya” ikna etmek için hayranlardan bağış toplamak için kitle fonlaması platformları başlattı.

IZONE’ın hem yerel hem de küresel hayranlarından tepki toplayan ‘Paralel Evren Projesi’ yaklaşık 3.212.770.000 KRW (~ 3 milyon USD) topladı. Ancak, 7 Temmuz’da CJ ENM, konuyu tüm IZONE üyelerinin ajanslarıyla görüştükten sonra “yeniden lansman” olmayacağını resmi bir açıklamayla duyurdu.

Şimdi, medya kuruluşu ‘Dispatch’, bundan sonra hayran liderliğindeki çabaya ne olacağı hakkında ‘Paralel Evren Projesi’ temsilcileriyle röportaj yapmaya karar verdi.

Soru: 3,2 milyar KRW’yi iade edecek misiniz?
Cevap: “Geri ödeme isteyenlere proje geri ödeme yapacak. Ancak, belirli bir zaman diliminde geri ödeme için başvurmaları gerekiyor.”

S: Geri ödeme talep etmezlerse ne olur?
C: “Ödül sistemi üzerinden geri ödeme yapacaklar. Örneğin IZ*ONE ürünlerini temin etmek… Ancak yeniden lansman veya birim promosyonları yoksa geri ödeme planını mallar üzerinden gerçekleştiremiyoruz.”

‘Dispatch’e göre, bir Koreli ajans ve Japonya’nın AKB48 şirketi “yeniden lansman” fikrini kabul etmedi. Diğer Koreli ajansların çoğu, bir “yeniden başlatma” projesine ilgi gösterdi, ancak herhangi bir ayrıntılı yanıt veremedi. Bir ajans şimdiden yeni bir projeye hazırlanmaya başlamıştı.

‘Dispatch’ ayrıca 12 IZONE üyesinden ‘A’ ve ‘B’nin yeniden lansmana katılma niyetinde olmadığını iddia etti. ‘B’, ‘C’, ‘D’ ve ‘E’ üyeleri de bireysel promosyonlarını daha yüksek bir öncelik olarak değerlendirdi. ‘F’ ve ‘G’ üyeleri şu anda grup veya solo aktiviteler için acil bir plan yapmadan bir ara veriyor. Üyeler ‘H’ ve ‘I’ yeniden lansmanın imkansız olduğunu düşünürken, üyeler ‘J’ ve ‘K’ yeni bir IZONE biriminin çıkışını yapmakla ilgilendiler.

S: ‘Paralel Evren Projesi’ni neden 2 Ağustos’a kadar uzattınız?
C: “Şu an proje bir ‘B Planı’ başlattı. 12 üyenin tamamı olmak zorunda değil. Yeni bir IZ*ONE birimi olabilir. Proje, acentelere resmi teklifler göndermeye devam edecek. üyelerin her biri.”

S: Hayranlar ‘B Planı’ndan bağımsız olarak para iadesi alabilecekler mi?
C: “Taraftarlar belirtilen süre içinde geri ödeme talep ettiği sürece geri ödemeler her zaman mevcut bir seçenekti. Geri ödeme için bir talep süresinin olmasının nedeni, fonun güvenli bir şekilde izlenmesidir. Hesap bloke edilmemesi için kilitlendi. Tüm proje üyelerinin fona erişebilmeleri için bankayı şahsen ziyaret etmeleri ve uygun belgeleri sağlamaları gerekmektedir.”

Kaynak
koreaboo

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu