K-Pop

LOONA üyelerinin hepsinin COVID-19 testi negatif çıktı, bir sonraki duyuruya kadar kendilerini karantinaya almak için ‘&’ promosyonlarını askıya alacak

Bir personelin 9 Temmuz’da pozitif test ettiğinin doğrulanmasının ardından LOONA üyelerinin tümü COVID-19 için negatif test yaptı. LOONA’nın ajansı Blockberry Creative konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Blockberry Creative tarafından yayınlanan resmi açıklama aşağıdadır:

Merhaba

Biz, Blockberry Creative.

9 Temmuz’da, LOONA’nın çalışanlarından birinin COVID-19 için pozitif test yaptığı doğrulandı ve LOONA üyelerinin (Heejin, Hyunjin, Haseul, Yeojin, Vivi, Kim Lip, Jinsoul, Choerry, Yves, Chuu, Go Won, Olivia Hye) ve ilgili tüm personele hızlı bir COVID-19 testi yapıldı.

Test sonuçlarına göre, tüm LOONA üyeleri ve personeli ‘negatif’ olarak ilan edildi.

Sağlık yetkilileri henüz bize herhangi bir talimat vermedi. Ancak, COVID-19’un yayılmasını önlemek için LOONA’nın dördüncü mini albümü ‘&‘ 10 Temmuz’dan itibaren tanıtım faaliyetlerini askıya almaya karar verdik. Karantina kurallarına uygun güvenlik önlemleri almaya devam edeceğiz ve faaliyetlerine devam edip etmeyeceğimize karar vereceğiz.

Ani haberlere şaşırmış olabilecek birçok insanı endişelendirdiğimiz için özür dileriz.

Sanatçılarımızın sağlık ve güvenliğini sağlamak için sağlık otoritelerinin karantina kurallarına uymaya devam edeceğiz.”

Kaynak
allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu