Netizen

Netizenler Bang Si Hyuk’un HYBE CEO’luğunu Bırakması Hakkında Ne Diyor?

1 Temmuz’da yapılan duyuruya göre Bang Si Hyuk, üretime odaklanmak için CEO pozisyonundan istifa ediyor. Onun yerine geçen Mayıs ayında HYBE’nin yeniden yapılanmasından sorumlu olan eski Nexon Kore CEO’su Park Ji Won gelirken, Lenzo Yoon HYBE America’nın CEO’su olarak atandı. Lenzo Yoon, Ithaca Holdings’i yönetmeye devam edecek olan Scooter Braun ile birlikte HYBE’nin Amerikan yan kuruluşunu işletecek.

Bang Si Hyuk hala yönetimde başkan ve yönetim kurulu üyesi olarak bir role sahip olacak, ancak Park Ji Won HYBE Label’ın yönetim stratejisini ve genel operasyonlarını yönetecek.

1.[+209, -5] Umarım HYBE büyüyerek global bir şirket olur. BTS’in daha da parlayan küresel yıldızlar olmasını destekliyorum
2. [+111, -2] Ama Kore’nin Çin’in dünyada 1 numara olmasına yardım etmek için her şeyi yapması gerektiğini söyleyen Lee Soo Man, hala SM
3’ün CEO’su. [ +57, -3] Başkan~ Lütfen BTS’in istedikleri müziği yapmasına izin verin~
4. [+28, -1] Bence kararı doğruydu
5. [+7, -0] HYBE hisselerini almalıyım
6. [+5 , -0] Umarım BTS’in müziklerine odaklanmasına yardımcı olursunuz.. Ve kişisel olarak, BTS’in biraz daha Korece aktiviteleri olmasını umuyorum.. Umarım onları müzik şovlarında çok görürüm..

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu