Editörün Seçimi

SEVENTEEN’in S.Coups’u Omzunu Yaraladı

SEVENTEEN’in S.Coups’ları bir yaralanma nedeniyle faaliyetleri geçici olarak durduracak.

1 Temmuz’da SEVENTEEN’in ajansı şu açıklamayı yaptı:

“Merhaba.
Burası Pledis Entertainment.

Üye S.Coups’un SEVENTEEN’in sekizinci mini albüm etkinliklerine katılımı hakkında bilgi vermek istiyoruz.

30 Haziran Çarşamba günü planlanan bir etkinliğe katılan S.Coups, düşerek sağ omzunu yere vurdu ve tedavi gördü. Sağ alnında, kulağında ve çenesinde ek sıyrıklar ve kesikler meydana geldi ve bu yaralanmalar için tedavi edildi.

Bir tıbbi muayeneden sonra doktorlar, günlük aktiviteleri neyse ki etkilenmeyecek olsa da, bir süre omzunu hareket ettirmeyi en aza indirmesi gerektiğini tavsiye etti. S.Coups şu anda yaralı bölgesinde iltihap oluşmadığından emin olmak için dinleniyor ve iyileşiyor.

Sonuç olarak, S.Coups ne yazık ki SEVENTEEN’in Mnet, KBS ve SBS müzik şovlarında yer alması ve SEVENTEEN’in sekizinci mini için imza günü etkinliği de dahil olmak üzere bu hafta için planlanan sekizinci mini albüm etkinliklerinde yer alamayacak. “Senin Seçimin” albümü.

S.Coups’un iyileşmesini yakından izleyeceğiz ve kendisini aşırı zorlamadan diğer faaliyetlerde yer alıp alamayacağını belirleyeceğiz.

SEVENTEEN’i sabırsızlıkla bekleyen tüm hayranlardan özür diliyor ve cömert anlayışınızı rica ediyoruz. S.Coups’un size tam sağlıkla dönebilmesi için en yüksek önceliğimizi tedavi ve iyileşmeye vereceğiz.

Teşekkür ederim. “

SEVENTEEN yeni albümleri “Your Choice”u 18 Haziran’da yayınladı. “Music Bank” programında “Ready to love” için geri dönüş sahnelerinin ardından grup, bir personelin COVID-19 testinin pozitif çıkmasının ardından kalan promosyonlarını erteledi. Bu hafta faaliyetlerine devam ediyorlar.

S.Coups’a hızlı bir iyileşme diliyorum!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu