K-Drama

“Kingdom: Ashin Of The North” Jun Ji Hyun’un Gizemli Karakterine Bir Bakış Verdi

“Kingdom: Ashin of the North” Jun Ji Hyun’un gizemli karakteri Ashin hakkında daha fazla ipucu ortaya çıkardı!

“Kingdom” Sezon 2’nin bir uzantısı olan “Kingdom: Ashin of the North”, Jun Ji Hyun’un Lee Chang’in (Joo Ji Hoon) partisinin yılın sonunda kuzeye yaptıkları yolculukta karşılaştığı Ashin karakterine adanmış özel bir bölümdür.

Özel bölüm sadece gizemli Ashin’in arka planını ortaya çıkarmakla kalmayacak, aynı zamanda genç Ashin tarafından keşfedilen diriliş bitkisinin köken hikayesini de anlatacak.

Ashin, diriliş bitkisi hakkındaki gerçeği bilen Kuzey Joseon’un sonundan bir karakterdir. Herhangi bir gruba bağlı değildir ve dışarıdan biri olarak hor görülür ve hor görülür. Bir gün yasak bir ormana girer ve tesadüfen diriliş bitkisine ve onun sırlarını içeren bir duvar resmine rastlar. Bir gün ailesini ani bir saldırıda kaybeder ve o zamandan beri intikam almanın hayalini kurar.

Yeni yayınlanan fotoğraflar, Ashin’in yaşadığı çeşitli duygu ve durumları gösteriyor. Bazı fotoğraflar karizmatik tarafını gösteriyor ve keskin gözleri kararlılıkla dolu. Diğer fotoğraflar onun daha savunmasız tarafını ortaya koyuyor ve ifadeleri kederle dolu. Drama hayranları, Ashin’in zorlu kaderi ve diriliş bitkisiyle bağlantısı hakkında daha fazla bilgi edinmek için sabırsızlanıyor.

Yönetmen Kim Sung Hoon, Jun Ji Hyun’un olağanüstü oyunculuk becerilerine olan hayranlığını dile getirerek, “İlk sahneyi çektiğimiz anda, dizi setindeki tüm personel, Jun Ji Hyun’un son 20 yılda neden bu kadar çok sevildiğini görebiliyordu.” dedi.

Yazar Kim Eun Hee, “Jun Ji Hyun, Ashin’in iç acısını ifade edebilen bir aktris. Bu role Jun Ji Hyun’dan daha uygun başka bir aktris var mı?”

Çekimler sırasında Jun Ji Hyun, Ashin’in her şeyi kaybettiği için üzüntü ve öfkesini dile getirdi ve hem yoğun aksiyon sahneleri hem de kısıtlanmış duygular gösterdi. Karakteriyle bütünleşen oyuncunun performansından beklentiler yüksek.

“Kingdom: Ashin of the North” 23 Temmuz’da vizyona girecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu