K-Magazin

Şarkıcı Ve Oyuncu Son Dambi, Krem ​​Rengi Şık Bir Takım Elbise Görünümünü Mükemmel Bir Şekilde Tamamlamış

Son Dambi, Seul amiral gemisinin açılışının birinci yıldönümünü anmak için 23’ünde İtalyan markası “GOLDEN GOOSE” tarafından düzenlenen “GOLDEN VOICES” sergisine katıldı.

Sergiye katılan Son Dam-bi, krem ​​rengi yüksek bel pantolon ile tek düğmeli düzgün bir ceket giydi ve iç giyim olarak siyah bir tişörtle uyumlu oldu.

Son Dam-bi, gri spor ayakkabılar giydi ve şehvetli bir takım elbise görünümünü tamamlamak için bir kutu çantayı yıldız şeklinde baskılarla eşleştirdi.

Son Dambi’nin o gün seçtiği kostüm ve eşyaların tamamı “Golden Goose” moda markası.

Son Dam-bi’nin giydiği ceket ve pantolonların tümü, doğanın ana unsurlarından ilham alan Golden Goose 2021 F/W “Journey Collection” ürünleridir ve fiyatları sırasıyla 1.5 milyon KRW ve 552.000 KRW. Bir araya getirilen tişörtün fiyatı 184.000 KRW.

Son Dambi, sneaker’larda sadece lookbook modeli ve tişört farklı olduğu için hemen hemen aynı görünümü yaratarak dikkatleri üzerine çekti.

Lookbook modeli, zarif, kremsi bir takım elbise ile vintage spor ayakkabılı şık gri çiçekli bir tişörtle birleşti.

Bu arada, Son Dam-bi’nin katıldığı Golden Goose “Golden Voice” sergisi 18 Temmuz’a kadar Apgujeong-dong, Gangnam-gu, Seul’deki Dosan Park’ın girişinde bulunan Golden Goose Seoul Flagship Store’da yapılacak. Giriş ücretsizdir ve 11:00 – 19:00 saatleri arasında Naver üzerinden ön rezervasyon sistemi olarak işletilir ve yerinde beklemek de mümkündür.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu