K-Magazin

Han So-hee, Sunmi, Nana Ve Aynı Kıyafetler Ama Farklı Duygular… + 3.76 Milyon KRW (28.993,41 Türk Lirası) Elbise. Hangisi Daha İyi?

Aktris Han So-hee, şarkıcı Sunmi ve şarkıcı-aktör Nana ile aynı kıyafetleri farklı bir duyguyla çıkardı.

Han So-hee 23’ünde Instagram’da “u or b” (Yunabi) başlıklı bir mesaj ve fotoğraf yayınladı.

Yayınlanan fotoğrafta Han So-hee güzel yakalı, kurdeleli ve renkli çiçek desenli mini bir elbise giyiyor.

Han So-hee, orta uzunlukta kahküllü saçlarıyla masum atmosferi canlandırdı ve canlı bir görünümü tamamlamak için üniversite öğrencisi rolüne uygun siyah bir crossback ile eşleştirdi.

Han So-hee’nin elbisesi, sırasıyla Nisan ve Şubat aylarında Instagram’da yayınlanan fotoğraflarda Sunmi ve Nana tarafından giyildi.

Sunmi, rengarenk çiçek desenli mini bir elbise, derin V yakalı, sarı çoraplı geniş yakalı ve sağlam, yüksek topuklu siyah platform budama makasıyla ferahlatıcı bir görünüm yarattı.

Doğal olarak uzun saçlarını bir yana yatıran Sunmi, renkli Taş ve pırlanta pavé dekorlu “Bulgari”nin 14.4 milyon won değerindeki divas rüya küpelerini takarak lüks noktalara ekledi.

Nana, geniş omuz kollu mini bir elbise ve uyluklarına kadar gelen siyah süet Psyhigh çizmeler giyerek uzun bacaklarını vurguladı.

Zarif çekiciliğine uzun saçlarına doğal dalgalar ekleyen Nana, kulaklarına yapışan altın işlemeli top küpelerle zarif görünümünü tamamladı.

Han Sohee, Sunmi, Nana’nın kıyafetleri. Peki Ne Bu?

Üçlü tarafından giyilen kıyafet, bir moda markası olan Miu Miu’nun “baskılı saten samur elbisesi”.

Geniş ve uzun “V” derin kesimli yakası ve buna eklenmiş geniş bir fiyonk yakası bulunan, renkli çiçek baskıları ve parlama silüetlerine sahip saten tabanlı bir elbise. Fiyatı 3.76 milyon KRW (28.999,95 Türk Lirası).

Bu arada Han So-hee, JTBC draması “I Know”da Yunabi’yi oynuyor ve Park Jae-eon’u oynayan aktör Song Kang ile birlikte çalışıyor. Her cumartesi gecesi saat 11’de Kore televizyonlarında.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu