K-Pop

Aespa sonunda 1 numaraya ulaştı ve MelOn’un 24 saatlik müzik listesinde ilk sırada yer alan ilk SM sanatçısı oldu.

Geçen ay, SM Entertainment‘ın çaylak kız grubu aespa Next level‘ ile geri dönüş yaptı.

Albümlerinin çıkışından bu yana, kız grubunun başlık şarkısı müzik listelerinde istikrarlı bir yükseliş kaydetti. Aespa’nın bir yıldan daha kısa bir süre önce çıkış yapmasına rağmen çeşitli müzik sitelerinin listelerinde üst sıralarda yer alabilmesi birçok hayrandan etkilendi.

Netizenler, şarkının yayınlanmasından yaklaşık bir ay sonra bile aespa listelerinde istikrarlı bir şekilde yükselebildiği için daha çok şaşırdılar. 10 Haziran itibariyle, aespa’nın Next Level’ı sıralamada yükseldi ve üçüncü sırada yer aldı. Çoğu kişi, üçüncü sıranın kız grubunun netizenleri bir kez daha şaşırtarak ulaşacağı en yüksek sıra olacağına inanıyordu, aespa MelOn’un 24H listelerinde ikinci sırada yer alırken tırmanmaya devam etti.

Ardından 22 Haziran’da hayranlar, kız grubu sonunda MelOn 24H müzik listesinde BTS‘i geçerek birinci sıraya ulaştığı için heyecanlarını ifade etmek için Twitter gibi sosyal medyaya gittiler.

Hayranlar, bu canavar çaylak şarkının yayınlanmasından bir ay sonra bile rekorlar kırdığı için aespa ile ne kadar heyecanlı olduklarını tweetlediler. Onlar MelOn 24 Hits tablosunda 1 numaraya ulaşan ilk SM sanatçısı ve bu listede 1 numaraya ulaşan diğer gruplar BLACKPINK, BTS, Brave Girls, SSAK3 ve Refund Sisters. Kız grubu istikrarlı bir şekilde zirveye tırmanırken, pek çok kişi beklentilerine ulaşıldığında şaşırmaktan kendini alamadı.

Tebrikler aespa!

Kaynak
allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu