K-Magazin

MAMAMOO’dan Whee In, RBW Entertainment’tan Ayrıldıktan Sonra Hayranlarına El Yazısıyla Mektup Yazdı

MAMAMOO’dan Whee In, RBW Entertainment’tan ayrıldıktan sonra hayranlarına el yazısı bir mektup gönderdi.

11 Haziran’da RBW Entertainment, Whee In’in şirketle olan sözleşmesinin resmen sona erdiğini, ancak MAMAMOO üyesi olarak devam edeceğini duyurdu. Bir gün sonra, Whee In hayranlara şu mektubu yazdı:

“Merhaba. Bu MAMAMOO’nun Whee In’i. Moomoo’larımızın ve bizi destekleyen herkesin haberleri zaten makaleler aracılığıyla duyacağına inanıyorum.

Yeni bir ortam için RBW Entertainment’tan ayrılmaya hazırlanıyor olacağım. RBW Entertainment, stajyerliğimden bu yana 10 yılımı orada geçirdim, birlikte gülüp ağladığım ve şu an bulunduğum konuma yükselmeme yardım ettikleri için minnettarım. Orası benim için bir memleket gibiydi.

Ben de kendi hayatıma yön verdiğim için ilk defa bu işi üstleniyorum ve farklı duygular hissediyorum. Bütün bunlar benim için çok yabancı ve zor.

Hayatımın en parlak 7 yılını, gençliğimi, benimle geçirdiğim Moomoolarımıza gerçekten minnettarım. Gelecekte promosyonlarda daha çok çalışacağım.

MAMAMOO’nun 4 üyesi her zaman yanınızda olacak.

Herkesin endişesini, endişe sözlerini ve tezahüratlarını kalbime kazıyacağım, güçlü ve soğukkanlı yaşamaya devam edeceğim.”

Whee In’in mektubu hakkında ne düşünüyorsun?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu