K-Magazin

MAMAMOO’dan Whee In, RBW Entertainment ile Resmen Yollarını Ayırdı

MAMAMOO’dan Whee In, RBW Entertainment ile resmi olarak yollarını ayırdı.

Whee In’in şirketle olan sözleşmesinin havada olduğunu söyleyen haberlerin ardından RBW Entertainment, şarkıcının şirketten ayrıldığını duyurdu, ancak hayranlar yine de onun MAMAMOO ile promosyon yapmasını bekleyebilirler. RBW’nin açıklaması şu şekilde:

“Öncelikle, MAMAMOO’yu her zaman seven ve sıcak destek veren tüm Moomoo’ya yerel ve dünya çapında teşekkür ederim.

Şirket, MAMAMOO’nun 3 üyesi Solar, Moonbyul ve Hwa Sa için yenileme sözleşmelerini tamamladı. Müzik tanıtımlarında ve çeşitli alanlarda karşılıklı güven ve desteğe dayalı olarak hayallerini gerçekleştirmeleri için desteğimizi vermeyi taahhüt ediyoruz.

Çeşitli seçenekler hakkında üyeler ve şirketle yapılan uzun görüşmelerin ardından MAMAMOO’dan Whee In, sözleşmesini yenilememe konusunda nihai kararı verdi ve bizimle olan özel sözleşmesinin sona erdiğini size bildiriyoruz.

Whee In’in kararını tam olarak destekliyoruz ve içtenlikle mutluluk ve iyi şanslar diliyoruz. Kısa bir süre olmayan 7 yılı birlikte geçirdiğimiz için Whee In’e teşekkürlerimizi sunarız.

Ancak, 4 üyenin MAMAMOO’ya olan sevgisi değişmediği için, Whee In, albüm prodüksiyonu ve solo konserlerde yer almak gibi bazı MAMAMOO promosyonları için Aralık 2023’e kadar karşılıklı bir uzatma sözleşmesi imzaladı. MAMAMOO’nun müziği, onlara çok sevgi verildiği için devam edecek ve gelecekteki etkinliklerin özelliklerini daha sonra size bildireceğiz.

MAMAMOO şu anda bir yaz konseri hazırlıyor. Gelecekteki programlara ayrı ayrı ve birlikte katılacakları için, Moomoo’nun en yakın arkadaşı olarak iyi müzik ve promosyonlar yapmayı planlıyorlar, bu yüzden şimdi yaptığınız gibi teşvik ve destek istiyoruz.”

MAMAMOO ve Whee In ile ilgili güncellemeler için bizi takip etmeye devam edin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu