Editörün SeçimiK-Magazin
Trend

SEVENTEEN’den Jeonghan ve Eski GFRIEND Üyesi Sowon Sevgili Mi?

SEVENTEEN Jeonghan, meleksi görseli ve yatıştırıcı sesiyle tanınan erkek K-pop idollerinden biridir. Çıkışından bu yana, zaman zaman daha kısa kestiği uzun saçlarıyla tanınır. Görünüşü ve ayrıca Pledis Entertainment sanatçılarının özgürce flört edebilmesi nedeniyle birçok kişi “HIT” şarkıcısının biriyle çıkıyor olabileceğine inanıyor.

Onaylanmasa da SEVENTEEN Jeonghan’ın şu anda eski GFRIEND üyesi Sowon ile çıktığı tahmin ediliyor. Nedenini merak ediyorsanız okumaya devam edin!

SEVENTEEN Jeonghan

Hem GFRIEND hem de SEVENTEEN’in ajansları Big Hit Entertainment (şimdiki adıyla HYBE) tarafından satın alındı, bu yüzden teknik olarak Jeonghan ve Sowon, bu Mayıs ayında Source Music’ten ayrılana ve daha sonra IOK Company ile oyuncu olarak sözleşme imzalayana kadar aynı ajans altındalar.

Peki SEVENTEEN Jeonghan ve eski GFRIEND Sowon arasındaki sevgili dedikoduları nasıl başladı?

Eylül 2019’da SEVENTEEN , “Idol Room” programına konuk oldu. Sunucular, erkek grubundan programda bir araya getirdikleri “Idol 999” grubu için hayran tezahüratları yapmalarını istedi.

YEDİ Jeonghan
Instagram: @jeonghaniyoo_n

Dino beatbox yaparken, Seungkwan K-pop idollerinin isimlerinden ve onlar hakkında birkaç açıklamadan bahsetmeye başladı. Daha sonra GFRIEND Sowon yerine “Kız arkadaşım Sowon” dediğinde setteki herkesi şaşırttı.

Ancak, SEVENTEEN Seungkwan’ın eylemi, onun yerine Jeonghan ve Sowon arasında sevgili söylentileriyle sonuçlandı. Sorun sonunda çevrimiçi olarak ortaya çıktı ve birçok hayranı şok etti. Her şey Koreli netizenlerin iki idolün bir ilişki içinde olduğuna dair birkaç iddialı kanıt yüklemesiyle başladı. Hem netizenler hem de hayranlar, idollerin flört ettiğine dair kanıt arama konusunda çok titizler.

Netizenler kanıtları internette yaydı ve ikilinin ilişkilerini dikkatli bir şekilde saklamadıkları için hayal kırıklıklarını dile getirdiler.

ARKADAŞ Sowon
GFRIEND Facebook

Netizenlerin gösterdiği kanıtlardan biri, 2018 SBS Gayo Daejun sırasında SEVENTEEN Jeonghan’ın GFRIEND’in bekleme odası sahne arkası dışındaki görüntüleriydi. Ayrıca ikisinin TV şovlarında çiftlerini sergilediklerini ve Güney Kore’deki bir ödül etkinliği sırasında birbirlerine baktıklarını iddia ettiler.

K-netizenler ayrıca SEVENTEEN’in “Idol Room” programında yer almasını da delil olarak dahil etti, özellikle Seungkwan’ın “Kız arkadaşım Sowon” demesinden sonra üyelerin tepkileri. Diğer SEVENTEEN üyelerinin o sırada Jeonghan’a alay ediyormuş gibi bakıp güldüklerine dikkat çektiler.

Bazı hayranlar ayrıca SEVENTEEN ve GFRIEND ISAC’a katıldığında Sowon’a bakarken Jeonghan’ı gördüklerini paylaştılar. Ayrıca SEVENTEEN üyeleri Joshua ve The8’in GFRIEND belirli bir törende ödül kazandığında Jeonghan’a baktığı bir klip var.

YEDİ Jeonghan

2019’dan beri SEVENTEEN Jeonghan ve eski GFRIEND Sowon arasındaki sevgili dedikoduları hayranlar ve netizenler arasında sıcak bir konu oldu.

Ancak idoller ve ajanslarından çıkan flört haberleriyle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

SEVENTEEN Jeonghan ve eski GFRIEND Sowon’un sevimli bir çift olduğunu düşünüyor musunuz? Aşağıdaki yorumlarda düşüncelerinizi bize bildirin!

Kaynak
kpopstarz

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu