MV

TOMORROW X TOGETHER’ın Yeni albümünün Başlık Parçasının Müzik Videosu Yayınlandı.

TOMORROW X TOGETHER (SOOBIN, YEONJUN, BEOMGYU, TAEHYUN, HUENINGKAI) ikinci uzun albümü “Chaos: FREEZE”in başlık parçasını 31’inde saat 18:00’de resmi sosyal medya kanalında sunacak. “Zero by One Love Song” müzik videosu yayınlandı.

Dünyanın dört bir yanında aynı anda yayınlanan müzik videosu, hiçbir şeyin yolunda gitmediği gerçeğiyle yüzleşen ve bir arabada saptıkları bir günde sıkıcı bir hayatta ateş gibi yanan alevlerle karşılaşan beş çocuğu gösteriyor.

Aile kavgalarından bıkan Yeon-jun, gizlice arabasının anahtarlarını alır ve onu bekleyen üyelerle birlikte bir yolculuğa çıkar. Eğlenceli zaman da kısadır ve araba aniden yayılır, ancak üyeler arabayı elle iterek tekrar yolculuğa başlarlar. Suda oynayarak ve dans ederek eğlenenler üşür ve ateş yakmaya çalışırlar, ancak ateşin yetişmediği için hayal kırıklığına uğrarlar ve Beomgyu rolüne uymayan bir çakmağı fırlatır. Bunu izleyen üyeler arabalarında alev aldığında herkes utandı ama kısa süre sonra birbirine bakarak kahkahalara boğuldu. Özellikle, Yeonjun uyandığında, onunla birlikte olan üyeler yalnız kalır ve merak uyandırır.

Şehvetli görsel güzelliğe sahip müzik videosu, üyelerin önünde serbestçe yüzen balıkların göründüğü fantastik bir atmosferle dikkat çekti. Aynı zamanda, beş üyenin zengin duygusal ifadeleri dalgınlıklarını artırdı ve göze çarptı. Üyeler, narin yüz ifadeleri ve güçlü performanslarıyla şarkıyı mükemmel bir şekilde ifade ederek izleyicilerin ilgisini çekti.

TOMORROW X TOGETHER’ın yeni albümü “FREEZE”, “0X1=LOVESONG (I Know I Love You)” başlıklı şarkının çıkış parçası. Seori’, sadece sana olan aşkının kesin olduğuna inanan bir çocuğun kaos içinde karşılaştığında “kendine güvenen” aşkını söyleyen modaya uygun bir melez pop rock türüdür.

Şarkı yazarlığına Slow Rabbit ve Bang Si-hyuk’un da dahil olduğu Hive Labels bölümü ile Amerikalı şarkıcı-söz yazarı ve rock hip-hop sanatçısı Mod Sun ve No Love for the Middle Child ilk kez öğleden sonra yayınlandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu