K-Magazin

Eski AOA Üyeleri Mina ve Jimin Arasındaki Düşmanlık, Devam Ediyor

Geçen yıl, Mina, Jimin’in grupla birlikte çıkış yapmalarından itibaren on yıl boyunca kendisine zorbalık yaptığını ortaya çıkardı, eski AOA üyeleri bir zorbalık tartışmasına karıştığı için K-Pop sevenlerin ilgi odağı olmuştu.

Zorbalık tartışması su yüzüne çıktığından beri, iki eski AOA üyesi arasında sürekli aktif bir gerilim var. Mina, durumu açıklayan çeşitli sosyal medya gönderileriyle hayranlarını ve netizenlerini sürekli olarak bilgilendiriyor.

Tüm yaşananların ardından Jimin, sosyal medya hesabından uzun bir özür diledikten sonra eğlence sektöründen emekli olduğunu duyurdu. O zamandan beri Jimin hiçbir halka açık etkinlikte yer almadı ve sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanmadı.

Bununla birlikte, Mina kısa süre önce Jimin’in Instagram’ına gönderdiği mesajları görmezden gelmemesini istediği bir yorumla aralarında yaşanan olayın hala devam ettiğini netizenlerle paylaşmış oldu.

Mina’nın yaptığı yorum şu şekilde. “Suçluluk duygusu? Ağladın ve yalvardın? Yalanlarla dolusun. Tabii beni anlamayacaksın çünkü benden nefret ettin ve beni herhangi bir sebep olmadan rahatsız ettin. Bunu bilerek yaptın, birlikteyken beni hiç önemsedin mi? neredeyse gözetleme kameram gibiydin? İçimdeki en küçük hatayı bulmak için neredeyse gölgem gibiydin. Hareketlerin ve sözlerin tamamen farklıydı. Dışarıya hep iyi gibi davranıyorsun. Bana ulaş. Numaramı biliyorsun . Seninle kaç kez iletişim kurmak istesem de cevap vermiyorsun. “

Mina, Jimin’den uygun bir özür almadığını iddia ediyor ve ondan içtenlikle özür dilemesini istiyor. Öte yandan Jimin, yaptığı yanlışlar için özür dilediğini iddia ediyor.

Konu hakkında fikirlerini yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu