K-MedyaK-Pop
Trend

StayC, iTunes TOP K-POP Albüm Listesinde 1.

Kız grubu STAYC, geri dönüşleriyle aynı zamanda yerli ve yabancı müzik listelerinde iyi bir performans sergiledi.

STAYC’nin ikinci single albümü ‘STAYDOM’ (Sumin, Sieun, Isa, Seeun, Yoon, Jai) 9 Nisan’da iTunes TOP K-POP albüm listesinde ve dünya çapında albüm listesinde 1 numara oldu ve her biri altıncı sıraya girdi.

Ayrıca StayC, dünyanın en büyük müzik akışı platformu olan Spotify’ın K-POP çalma listesinin ana kapağını süsleyerek 4. nesil kız grubunun temsilcisi olarak gösteriş yapıyor.

‘STAYDOM’ yayınlanır yayınlanmaz dikkatleri üzerine çekti. Çıkışından sonra, başlık şarkısı ‘ASAP’ Bugs’da 5., Genie’de 17. sırada yer aldı ve Melon’un en son 24Hits listelerine girerek müzik listesinin kendi rekorunu kırdı ve gerçek zamanlı listelerin en üstünde yer aldı.

Çarpıcı görselleri ile ‘ASAP (Acep)’ için müzik videosu 6,3 milyon görüntülemeyi aştı ve yayınlandıktan bu yana iki günden az bir süre geçmesine rağmen 10 nisan (14:00) itibarıyla 10 milyon görüntülemeye yöneldi. Dünyanın dört bir yanındaki netizenlerden gelen yorumlar devam ediyor ve Stay-C’ye yönelik coşkulu tepkinin devam etmesi bekleniyor.

StayC’nin yeni başlık şarkısı ‘ASAP’, Black Eyed Pil-seung ve tüm ordu tarafından üretilen, ilk şarkısı’SO BAD ‘da dahil olmak üzere bir dizi hit şarkıyla işbirliği yapan, ferahlatıcı ve büyüleyici bir sese sahip bir şarkı. Kalbinde mükemmel çizilen ideal tipin ASAP (Mümkün Olduğunca Yakında) olarak görünmesi dileğini zekasını dile getirdi.

9’unda KBS2’nin ‘Music Bank’ yayınında yer alan ve tam anlamıyla bir geri dönüş başlatan STAY, müzik yayınları ve çeşitli içeriklerle aktif faaliyetler göstermeye devam etmeyi planlıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu