K-Pop

Şarkıcı Tae Jin-ah’ın 50. Yıl Dönümü Albümü “Airborne Collection” İçin Kapak Resmi Yayınlandı.

24’ünde yayınlanan ceket fotoğrafında, Tae Jin-ah’ın imza rengi Korece, İngilizce ve Çince karakterler ile sarı zemin üzerine parlak gülümsemesi ile yazılmıştır.

Albümün başlık parçası olan “Airborne Collection”, Tae Jin-ah tarafından yazılan ve Yiru tarafından bestelenen bir şarkı için bir kez daha işbirliği yaptılar.

İkiz kız kardeş Gayarang’ın Gayageum ve Ajaeng performansı, üzüntüyü derinden eritmek için eklendi ve Tae Jin-ah’ın hüzünlü sesi ve melodisi dinleyicilerin yüreğine dokundu.

Ajans, “Tae Jin-ah, albüm kapak fotoğrafının yayınlanmasıyla ilk çıkışının 50. yıl dönümünü anmak için albüm faaliyetlerine başlayacak” dedi. “Lütfen, Gugak ve trot’un mükemmel bir kombinasyonu olan ‘Airborne Collection’ adlı başlık parçasına çok sevginizi gösterin.” dedi.

Yeni şarkı “Airborne Collection” a ek olarak, 50. yıl dönümü albümünde “Okkyung”, “Anybody Love”, “A Woman Who Don’t Look in the Mirror”, “Sorry” gibi 19 hit şarkıyı içeren bir CD bulunmaktadır. Tae Jin-ah’ın 50 yıllık şarkı hayatını dinleyebilmeniz için “Samogok” ve bir dizi hit şarkı ve yeniden yapımına oturdu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu