Netizen

Bir İdolün Biriyle Çıktığını Nasıl Anlarsınız?

ITZY üyesi Ryujin’in NCT’den Haechan ile çıktığı yönündeki son haberlerden sonra, bir netizen “Flört eden idol üyelerini tanımanın yolu” başlıklı bir çevrimiçi topluluk gönderisi oluşturdu ve bu da viral oldu.

Çevrimiçi topluluk gönderisi, netizenlerin idol gruplarından hangi üyelerin flört ettiğini bulmasının farklı yollarını gösteren farklı şovlardan çeşitli görüntüler içeriyor.

Gönderiyi oluşturan netizene göre, üyelerinden birinin flört ettiğini belli eden diğer üyelerdir. TWICE üyeleri “Radio Star” adlı talk show’a konuk olduğunda üyelere “Üyelerden, sizce ilk kim evlenir” sorusu sorulduğunda tüm üyeler geçen yıl flört ettiği haberleri çıkan Chaeyoung’a bakmıştı.

Gönderi ayrıca gösterilerinden birinde piknik yapan ITZY’nin fotoğraflarını da içeriyordu. Gösteri sırasında üyeler, Ryujin’in son zamanlarda önceki yaşantısından farklı olarak giyimine daha dikkat ettiği ve yeni kıyafetler almaya başladığından bahsetti. Ryujin, “Kıyafet satın almak düşündüğümden daha eğlenceli” diye yanıtladı. Bir üye daha sonra Ryujin’e “Bu günlerde gerçekten mutlu olmalısın” diye bağırdı ve Ryujin “Elbette” diye cevapladı.

Yazıyı yazan netizene göre, üyelerin hepsi “önce kim evlenecek” sorusu için bir üyeyi işaret ederse, seçilen üye büyük olasılıkla flört eden kişi olacaktır. Ek olarak, bir üye aşırı derecede mutlu görünüyorsa ve iyi giyiniyorsa, o üye de muhtemelen birisiyle çıkıyor.

Çevrimiçi topluluktaki başka bir netizen, gönderiyi oluşturan netizen’e katıldığını söyledi ve BLACKPINK’e “önce kim evlenir” sorusu sorulduğunda Jennie’nin işaret edildiği bir fotoğrafı paylaştı. Daha sonra da Jennie’nin G-Dragon ile çıktığı haberleri bildirilmişti.

Anlayacağınız üzere bir grupta “İlk önce kim evlenir?” sorusuna gruptan hangi üye daha çok gösteriliyorsa o üye büyük ihtimalle biriyle çıkıyordur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu