K-Magazin

Koreli Beyzbol Takımı “Samsung Lions” BTS Suga’ya Neden “Genç Usta” Diyor?

BTS’den Suga, Los Angeles Dodger Stadyumu’nda Güney Koreli MLB (Amerika Beyzbol Ligi) atıcısı Ryu Hyun Jin ile Mayıs 2019’da buluşmuştu ve Suga, Güney Koreli beyzbol takımı Samsung Lions hayranı olduğundan bahsetmişti.

Fotoğrafı çekip paylaşan Los Angeles Dodgers Resmi hesabının tweeti’ni Samsung Lions resmi twitter hesabı retweet edip Suga’nın desteğinden ötürü mutluluk duymuşlardı.

Neydi o, Suga-nim ?! Sonunda “Samsung Fan” ı mı duyduk ?! LÜTFEN ONAYLA, SUGA-NIM !!! Sizi Lions Stadyumunda misafir sahasında ağırlamaktan mutluluk duyarız. Yanıt bekliyoruz.

Aslında Suga, beyzbol sevgisini ve memleketin Daegu’nun takımı Samsung Lions hayranlığını asla saklamamıştı. 2014 yılında attığı tweetler, onun her zaman sıkı bir Lions hayranı olduğunu kanıtlar nitelikte. Hatta 2016’da yeni stüdyosunun fotoğrafını çekerken, takımına olan sadakatini kanıtlayan Samsung Lions üniformasını sandalyesine asmıştı.

Yeni stüdyo

Yine de Suga’nın 2019’da takımdan doğrudan bahsetmesi, Lions hayranlarını çılgına çevirdi. Samsung Lions maskotu Lenny, takımın resmi YouTube kanalı @Lions TV’de Suga’yı ev stadyumuna davet etti ve ziyaretine özel hazırladıkları üniforma ve ürünleri gösterdi.

@twittlions hesabından “Suga’yı evi olan Daegu’ya getirin” paylaşımının ardından Samsung Lions hayranları Suga’ya “Genç Usta” anlamına gelen “doryunnim (도련님)”  ünvanını verdiler.

Görünüşe göre Lions hayranları o zamandan beri Genç Usta’nın dönüşünü bekliyorlar.

Daegu Samsung Lions Park (Takımın Daegu’daki stadyumu) tarafından yönetilen resmi Instagram hesabı @lapark_official, 15 Mayıs 2021’de BTS x STONEHENgE aksesuarlarını satan bir pop-up standının bazı resimlerini Daegu “Samsung Lions Park’ta bir BTS x STONEHENgE pop-up standı açıldı!” açıklamasıyla paylaştı.


Aniden yapılan bu duyuruda, Lions hayranları pop-up standının Genç Ustaları’nın eve gelip gelmeyeceğini “ima edip edemeyeceğini” merak ettiler… hatta belki de bir maçta sahaya çıkmasını da.

“Ne- ?!”
“Bekle, doryunnim sahaya mı geliyor?”
“Gerçekten gelecek mi?”
“Belki sezon sonrası için ?!”
“Evet! Bizim için satış konuşmasına gelin BTS! “

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu