K-Magazin

Oyuncu Seo Ye-ji, Popülerlik Ödülü’nü Kazandıktan Sonra Bile Ödül Törenine Katılmamaya Karar Verdi

Ajans, 12 Mayısta MyDaily’e verdiği röportajda, “Seo Ye-ji, 57. Baeksang Sanat Ödülleri’ne kişisel nedenlerden dolayı katılamayacak.” dedi.

Seo Ye-ji, Baeksang Sanat Ödülleri’nin Popülerlik Ödülü’nün 3 Mayısta 10 Mayısa kadar yaptığı oylama sonucunda 780.000 oyla kadın kategorisinde birinci oldu. 1,3 milyon oy alan aktör Kim Sun-ho, genel sıralamada 1 numara ve erkek sıralamasında da 1 numara oldu. TikTok için Popülerlik Ödülü, en çok oyu alan her erkek ve kadına verilecek.

TvN’in “Psycho But It’s Okay (It’s Okay to Not Be Okay)” dizisine oynayan Seo Ye-ji, oylama dönemi boyunca kadın kategorisinde 1 numara oldu. Bunun nedeni, popülerlik ödülünün, Baeksang Sanat Ödülleri’ne katılmayı belirsizleştiren son tartışmaların ortasında Seo Ye-ji için zor bir durum olmasıydı.

Seo Ye-ji, geçmişte onunla çıktığı sırada aktör Kim Jung-hyun’u manipüle ettiği iddialarından başlayarak, personel tacizi, okulda şiddet ve akademik sahtecilik gibi çok sayıda tartışmaya karıştı. Sonrasında Seo Ye-ji, “Memories of Tomorrow” un galasına katılmamak da dahil olmak üzere faaliyetlerini geçici olarak askıya aldı.

Seo Ye-ji’nin gizli gezisine son verip vermeyeceğine ve Baeksang Sanat Ödülleri’nde resmi olarak görünüp görünmeyeceğine dikkat çekildi, ancak etkinliği boykot etme kararı onu gizledi.

57. Baeksang Sanat Ödülleri 13 Mayısta saat 21:00’den itibaren JTBC, JTBC2 ve JTBC4’te eşzamanlı olarak yayınlanacak ve TikTok’ta tüm dünyada canlı olarak yayınlanacak. Shin Dong-yeop ve Suzy sunucu olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu