K-Drama HaberleriK-Magazin

“Daebak Real Estate” Filminde Rol Alan Jang Na-ra, OST’una Katılarak Şarkıcı Olarak Sürpriz Bir Geri Dönüş Yaptı

Jang Na-ra, KBS2’nin Çarşamba-Perşembe dizisi “Daebak Real Estate” in dördüncü şarkısı “DAYDREAM” i 12’sinde bir çevrimiçi müzik sitesinde yayınladı.

“DAYDREAM”, “Daydream” in sözlerine kıyasla gerçekte ve hayal gücünde kafası karışan Hong Ji-ah’ı (Jang Na-ra) ifade eden ve Jang Na-ra’nın yer aldığı canlandırıcı ses ve derin çekicilik içeren yeni bir şarkısı.

Şarkı, T-ara’nın “Roly Poly”, Apink’in “Nonono”, “Remember” ve EXID’nin “Up and Down” gibi başyapıtlarını yaratan, müzik endüstrisinin önde gelen hit yapımcıları Sinsadong Tiger ve Kim Jamie tarafından bestelendi. Bağımlılık yaratan melodileri ve neşeli sesleri tamamlamak için Jang Na-ra’nın güzel sesi, mükemmel bir üçlü yaratmak ve oyunun daldırma oranını artırmak için eklendi.

Ayrıca “Daebak Real Estate” te Hong Ji-ah olarak coşkulu bir performans sergileyen Jang Na-ra, ona olağanüstü bir samimiyet katarak rolün iç yüzünü şahsen temsil eden bir şarkı söyleyerek dikkat çekiyor.

2001 yılında “Burying Her Face in Tears” albümüyle eğlence sektöründe ilk çıkışını yapan Jang Na-ra, “Confession”, “April Story” gibi hit şarkılara güvenip dinleyen bir şarkıcı olarak tanındı. Tatlı Rüya “ve” Ben Kadınım. ” Müzikal faaliyetlerine “Dong-yi”, “Young Beauty”, “Mr. Back” ve “Your House Helper” dizilerinin OST’lerine katılarak devam eden Jang Na-ra, bir performans olarak harika bir performans sergiliyor. hem oyunculukta hem de şarkı söylemede çok yönlü bir şovmen.

Özellikle “Daebak Emlak” “DAYDREAM” in OST’sinin, Jang Na-ra’nın “Your House Helper” OST’sinden bu yana üç yıl sonra yayımladığı ilk şarkı olması nedeniyle daha özel bir hediye olması bekleniyor. Öte yandan Jang Na-ra, “Daebak Emlak” ın OST’si “DAYDREAM” in müzik ceketi üzerinde hüzünlü yüzünü ve nemli gözlerini ortaya çıkararak anlamlı bir atmosfer yaratıyor. Bunun da ötesinde, mor duman çiçek gibi çiçek açmanın etkisini artırarak gizemi ikiye katladı.

Jang Na-ra’nın ajansı Ra Won Culture, “Jang Na-ra hayranlarını uzun zamandır ilk kez bir OST ile karşıladığından, pratik yaptım ve elimden gelenin en iyisini yaptım.” Dedi. “Lütfen Jang Na-ra’nın net sesi ve muhteşem nefesiyle övünen ‘DAYDREAM’e dikkat edin.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu