K-Magazin

Oyuncu Lim Yoon-ah, Mükemmel Görsellerini Sergiledi.

Lim Yoon-ah, Kore Film Konseyi’nin (Başkan Kim Young-jin) küresel film endüstrisine Kore filmlerinin bugününü ve geleceğini temsil eden 200 oyuncuyu tanıttığı “Koreli Aktörler İlk 200” kampanyası için bir fotoğraf çekimi yaptı.

Kore Film Konseyi, geçtiğimiz on yıl içindeki en iyi 200 oyuncuyu seçti ve Kore filmlerinde, film festivallerinde, bağımsız filmlere katkılarda ve filmlere katılımda yer alıp almayacağını göz önünde bulundurarak Kore filmlerinin denizaşırı ve küresel projelerde genişlemesi için bir platform olan KoBiz aracılığıyla resimler ve videolar yayınladı.

Yayınlanan fotoğrafta, lirik gözleri ve hassas ifadeleriyle derin bir atmosfer oluşturan Lim Yoon-ah, video aracılığıyla bir oyuncu olarak şu ana kadar oluşturduğu sağlam varlığını göstererek coşkulu tepkiler aldı.

Bu arada Lim Yoon-ah, ilk filmi “Congratulations” ve ilk büyük filmi “Exit” ile istikrarlı oyunculuk becerileri göstermekle kalmadı, aynı zamanda “Miracle”, “Congratulations 2: International” ve “Happy New Year” gibi bir dizi birinci sınıf filmde rol aldı.

Özellikle, Lim Yoon-ah, Haziran ayında vizyona girmesi planlanan “Miracle” filminde retro kostümler ve lehçeli oyunculuğunu göstermesiyle büyük ilgi göreceğini belli ediyor.

Bu arada, Film Konseyi tarafından düzenlenecek olan “Koreli Aktörler İlk 200” kampanyası, “THE ACTOR IS PRESENT” kitabının yayınlanması da dahil olmak üzere, Kuzey Amerika ve Avrupa’da küresel sergiler planlayarak Kore’nin önde gelen oyuncularını yurtdışında tanıtmaya devam etmeyi planlıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu