K-Magazin

Şarkıcı Tae-Hwa Yoon “Mart Ayında Evleniyoruz” Dedi.

‘Miss Trot 2’de yer alan şarkıcı Yoon Tae-hwa, Mart ayında evleniyor.

8 Şubat’ta Yoon Tae-hwa, sosyal medya hesabından, “Beni tebrik eden herkese teşekkür ederim, iyi yaşayacağım.” sözleriyle birlikte kendi el yazısıyla yazdığı bir mektupla evliliği duyurdu.

Müstakbel gelin damat hakkında, “Onun yanındayken beni en çok hissettiren ve beni rahat hissettiren biriyle evlenmek istiyorum. Her zaman iyi bir insan” dedi.

Yoon Tae-hwa, “Mutlu bir hayat yaşamak için bir şarkıcı olarak daha fazlasını başarmam gerektiğini düşündüm ama hayatımı evliliğin uzak bir hikaye olduğunu düşünerek yaşadım. Kendimle tanıştığımda, şöyle düşündüm: mutlu yaşarsın, birçok şeyi başarırsın ve hayat yolunda yürürken birlikte olacağın değerli insan gerçek bir güç olur.”

“Kolay olduğumdan değil, daha iyi biri olmamı isteyen biriyle birlikte olmayı ertelemek için hiçbir nedenim yok, bu yüzden evliliğe hazırlanıyorum, ama daha erken kendime izin vermediğim için üzgünüm.”

Yoon Tae-hwa 2009 yılında çıkış yaptı ve ‘Zooma Light’ ve ‘Should I have or not’ gibi şarkılarla aktif oldu. ‘Miss Trot 2’de yer alan halkın farkındalığı arttı.

Yoon Tae-hwa’nın sosyal medyasının tam metni aşağıdadır;

Merhaba. Sizinle paylaşacak haberlerim var, bu yüzden bu el yazısı mektubu yazıyorum. Onlarla birlikteyken beni en çok hissettiren ve beni rahat hissettiren biriyle evlenmek istiyorum.

Çok şeyden vazgeçmek üzereyken, vazgeçmemek için ona tutunuyorum, önce bana saygı duyun, aktif olarak beni destekleyin, birlikte ağlayın ve tutarlı bir iyi insan olarak gülün.

Mart 2022’de evleniyoruz. Mutlu bir hayat yaşamak için bir şarkıcı olarak daha fazlasını başarmam gerektiğini düşündüm.Hayatımı evliliğin uzak bir hikaye olduğunu düşünerek yaşadım. Ama ailemi, sevdiklerimi ve beni destekleyen hayranlarımı görmek bana daha çok çalışmam için güç veriyor ve verdiğim sözle yüzleştiğimde ne kadar çok yaşarsam, o kadar çok şey elde edersem bunun gerçekten faydalı olacağını düşündüm.

Kolay olduğumdan değil, daha iyi bir ben olmak istememe neden olan biriyle birlikte olmayı ertelemek için bir neden olmadığı için evleniyorum, ama sana daha önce haber vermediğim için üzgünüm.

Bir sanatçı olarak, daha mutlu bir kalple şarkı söyleyerek yaşayacağım! Teşekkürler!

Yoon Tae-hwa

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu