K-Drama Haberleri

“One The Woman” Dizisi Ardından Lee Won-geun İle Özel Röportaj

Sahne arkasındaki son sonsöz müzik videosuna kadar “Tıpkı sahne gibi.” dedi.

Lee Won-geun

Aktör Lee Won-geun ‘One the Woman’ ile tanıştı ve başarılı bir şekilde küçük ekrana geri döndü. “Sadece bu değil, mutlu bir sahne yaşadım ve güzel anılar biriktirdim.” dedi.

SBS’nin kısa süre önce sona eren Cuma-Cumartesi draması ‘One the Woman’ (Kim Yoon tarafından canlandırıldı, Choi Young-hoon tarafından yönetildi) Amnezisi olan bir yolsuzluk savcısı Jo Yeon-joo (Lee Ha-nui) hayatını aniden değiştiren bir kadının hikayesini, kendisine benzeyen bir holdingin varisi Kang Mi-na’yı (Lee Honey) anlatıyor.

Jo Yeon-joo
Kang Mi-na

Geri dönüş çalışması olarak ‘One the Woman’ı seçen Lee Won-geun, 10 yıldır oyunda yardımcı rolü oynuyor. O, bir savcı olan Ahn Yoo-jun rolünü üstlendi. Yardımcı oyuncunun demir duvarına rağmen sebatla yaklaşarak güçlü bir yardımcı olarak yeniden doğan bir karakter. Sevimli genç bir adamın üstün ve masum sevgisini gösteren Lee Won-geun, küçük ekrana net bir şekilde baktı ve terhis olduğunu bildirdi.

Çalışmanın performansı da iyi karşılandı. ‘One the Woman’, ilk bölümde (Nielsen Kore ulusal standardı) %8.2’lik bir izleyici reytingiyle başladı ve son bölümde en yüksek %17.8’lik reytingle başarılı bir şekilde sona erdi. Ek olarak, ilk yayın haftası hariç, son bölüme kadar, ‘Haftalık All-Mini-dizi izleyici reytingleri’nin art arda 14 bölümü ezici bir çoğunlukla kaydedildi.

Lee Won-geun “Sonuç olarak iyi gittiği için mutluyum. Beni iyi bir yola sokan yönetmene, yazara, personele, kıdemlilere ve çalışmaya öncülük eden izleyicilere, olumlu eleştiriler alması için minnettarım.” dedi. Dizinin sonuyla ilgili düşüncelerini paylaştı.

‘One The Woman’ın OTT’nin eklenmesiyle hararetli bir şekilde ısınan küçük ekranda popülerliğini devam ettirebilmesinin nedeni neydi? Lee Won-geun sebep olarak ‘Elma şarabı gibi eğlence’yi gösterdi. “Kasvetli ve zor bir dönem. Yine de dizimizin kahkahası ve neşesi seyirciyi biraz temsil etmiş görünüyor. İzleyici açısından ben de sık sık tazelenmiş hissettim.” dedi.

Sonuç iyiydi ama başlangıç ​​heyecan verici olmamalıydı. Lee Won-geun, KBS2’nin 2018’deki ‘Jugglers’ından bu yana dört yıl sonra ilk geri dönüşü olduğundan, uzun aradan dolayı çok fazla baskı hissetmek zorunda kaldı. Ayrıca Lee Won-geun “Lee Honey, Lee Sang-yoon ve Kim Chang-wan gibi kıdemli oyuncuların olduğu bir sürü sahne vardı, bu yüzden gergindim.” dedi.

“Genellikle çok gerginim, ama uzun zaman oldu çekim yapmayalı, sahne yabancıydı sadece kameraya bakarken gergindim ama zamanla personel ve kıdemlilerle yakınlaştım ve yaptıkları arkadaşça sahnelerde tansiyon yavaş yavaş azaldı. (Gülüyor)”

Mutlu çekim sitesi sayesinde, Lee Won-geun kendi Ahn Yu-jun’unu istikrarlı bir şekilde inşa edebildi. “Özellikle odaklandığım bir bölüm varsa, ilk kurgudan farklı olarak, o da ortasına yardımcı oyuncunun eklendiği ‘melodram’ oldu. ” dedi. Lee Won-geun, “Yoo Jun-yi’nin takipçisi genç savcı olarak performansa aşık olduğu anlatısı daha sonra eklendi. O andan itibaren, bu duyguyu nasıl ileteceğimi ve genç bir adam olarak nasıl ifade edeceğimi düşündüm.” Devam etti, “Yoo Jun son derece sevimli ve her şey serbest bırakılmış olsa da, bir erkek olarak itiraf edip alay ettiğinde küçük kardeşimin veya küçük kardeşimin değil, bir adamın üzgün duygularını göstermek istedim.” dedi.

“İtiraf sahnesi için senaryonun tezahürat ve gülme tonu vardı. Ama ona uzun süredir aşık olan Yoo Jun’u düşünmek doğal olarak gözlerimi yaşarttı. Lee’nin uzun anlatısının açıkladı ve duyguları renkli ve üç boyutlu görünüyordu. Duygularını her noktada ortaya çıkarmaya çalıştı ve yavaş yavaş mevcut Yoo Jun Yi tamamlandı.” dedi kendisi için.

Sonsuz bir şekilde bekleyen ve yardım etmek için elinden gelenin en iyisini yapan, ancak karşılıksız sevgisi olan Ahn Yu-jun, bazen hüsrana uğradı. Ancak Lee Won-geun, Ahn Yu-jun’un aşk tarzına aşık oldu. “Yoo Jun’un aşkı cesur bir davranış. Bence karşılıksız aşk saf ve güzel bir duygu. Yoo Jun böyle karşılıksız bir aşk yaşarken itiraf ediyor ve yıkılıyor. Yine de kalbini bırakmıyor. Performansa yöneldi ve kendi kendine ‘Ben oynamak istiyorum’ dedi. Üye olmak çok güzeldi’ dedi.

Öte yandan ‘One the Woman’ son fragmanına bile dikkat çekti. Oyuncular OST’de dans ettiler ve bir müzik videosu yaptılar. Kısa bir video olmasına rağmen, samimi çekim sahnesini hissedebildiğiniz için izleyicileri bile güldüren bir sonsözdü.

Lee Won-geun, “Sadece arkadaşça bir atmosfer değildi. Müzik videosunu çekerken, sadece orijinal gerilimle çektim. Hanchi Hiçbir yalan söylemeden sahnede olduğu gibi kaydedildiğini söyleyebiliriz” diye vurguladı. Devam etti, “Lee Honey sunbaenim bir fikir buldu ve ilk kez böyle bir video çektiğini söyledi. Ayrıca sete çok düşkündü. Çok mutlu oldum ve başardığınız için minnettarım.”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu