K-Magazin

Kim Chung Ha, geçen yıl yaşadığı zorluklar nedeniyle tedavi gördüğünü açıkladı.

23 Şubat’ta yayınlanan reality eğlence programı ‘On & Off’un yeni bölümünde Chung Ha, evinde dinlenirken gününü açıkladı.

Gün boyunca neler yaptığını anlatan, Chung Ha’nın terapisti bir seans için ziyarete geldi. Terapi başladığında, terapist Chung Ha’ya sordu, “COVID-19 yüzünden zor zamanlar geçirdiğini biliyorum; şimdi nasıl hissediyorsun?”

Chung Ha, “Raporlar yayınlandığında test sonucu pozitif çıkan ilk ünlü bendim. Dürüst olmak gerekirse, bunun benim hatam olduğunu düşünüyorum. Makaleler yayınlanmadı. Halkın bir figürü olduğum için hikayenin daha büyük ve abartılı olduğunu hissettim. “

Chung Ha, “Benimle bitmesi için dua ettim ve şans eseri etrafımdaki kimse bunu yaşamadı. Aslında COVID-19’un eğlence sektöründe benimle bitmesini istedim.” dedi.

Gösteri sırasında Chung Ha, terapiye başladığını çünkü içinde çok fazla hayal kırıklığı olduğunu ve bir terapistle konuştuğunda biraz rahatlayacağını hissettiğini açıkladı. Chung Ha, “İlaç almak gibi iyileşmenin yolları var, ama içimde daha derinlemesine bakmak istedim, bu yüzden terapiye bir yıl önce başladım. O zamandan beri çok daha iyi hale geldim.” Dedi.

Ayrıca Chung Ha, terapi sayesinde izin aldığı ve terapiye gittiği süre boyunca kendisi hakkında çok şey öğrendiğini açıkladı. “Neleri sevdiğimi ve kendimle ilgili farklı yönleri çözebildim” diye açıkladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu