K-LİSTE

BTS V ”Your Legend Fancam” Oylamasını Kazandı.

BTS V,”Efsane Fancam” oylamasını kazanarak ”Fancam İmparatoru” konumunu sağlamlaştırdı.

Geçtiğimiz günlerde K-Pop fandom kapsamlı platformu ‘Ducking’ Nisan ayında tema sıralaması olarak ”Efsane Fancam oylaması”ni gerçekleştirdi ve V’nin erkek idol kategorisinde birinci olduğunu duyurdu.V 449.112 Oyla ”En İyi Efsane Fancam” seçildi. Oylama 10-25 Nisan Tarihleri arasında uygulama aracılığıyla yapıldı ve finalistler grup aşamasında ”Ducking Twitter” üzerinden seçildi.

V, final oylamasından önce,grup aşamasında 2019’da Mnet M Countdown’un etabı olan ”Boy With Luv” fancam ile finale yükseldi.Bu fancam şu anda YouTube’da 1332,29 milyondan fazla izlenmeye sahip ve tüm zamanların efsanesi olarak seviliyor.

Yayınlandıktan hemen sonra çok sevilen bu fancam, V’nin renkli yüz ifadeleri, mükemmel performansı ve atmosferi kadar güzel olan ses tonu gibi çeşitli çekici noktalar bırakarak,pek çok insanın hala keyif aldığı bir fancam.

Şık sahne tavırları ve yüz ifadeleri V’nin fancamlerinin her piyasaya sürüldüklerinde konuyla ilgili olmasının nedenidir. V’nin olağan üstü performansını bir an bile kaçırmadan detaylı bir şekilde görmek isteyenler nedeniyle ”Fancam İmparatoru” oldu. ve Fancam, genç idollerin de bulunabileceği kadar popüler olan ”İdollerin Ders Kitabı” olarak kabul edildi.

İlgili fancam’e ek olarak, V, 10 Milyondan fazla görüntülemeye sahip 7 fancam, 19 Miyondan fazla 3 fancam, arka arkaya iki yıl boyunca K-Pop fancam görüntülemelerinde 1 numara olan ilk idol. 2020 K-Pop en iyi fancam 10 görüntülenme arasında sırasıyla 1. 5. ve 8. sırada yer alıyor ve tartışmasız konumunu sağlamlaştırarak 3 Fancam sıralamasına yerleşen tek erkek sanatçı. ”Fancam İmparatoru”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu