K-Magazin

STAYC Üyeleri Neden Henüz Cep Telefonlarına Sahip Olamadıklarını Anlatıyor + Ve Hayranlar K-Pop’un “Telefon Yasağı” nı Tartışıyor

“Yıl 2021 olmasına rağmen mi… ?!”

Midnight Idol’ün NAVER NOW’daki son bölümünde şov sunucusu Ha Sungwoon yükselen yıldız kız grubu STAYC ile röportaj yaptı. Bu röportaj sırasında STAYC üyeleri, ajansları High Up Entertainment’ın kişisel cep telefonu olan çaylak gruplara getirdiği kısıtlama uyarınca şu anda cep telefonlarına erişimlerinin olmadığını açıkladı.

Ha Sungwoon şaşkınlıkla “telefon yasağının” ne zaman kaldırılacağını sorduğunda, STAYC üyeleri “CEO, bir müzik programında ödül kazandığımızda buna sahip olabileceğimizi söyledi.”

  • Ha Sungwoon: Telefonunuz yok mu ?!
  • STAYC: Hayır, çünkü bizler
  • çaylakız … Ha Sungwoon: Ah, çünkü siz çaylaksınız… Anlıyorum. Bu berbat mı ?! Kendi telefonlarını ne zaman alacaksın?
  • STAYC: Bir müzik programında ödül kazandığımızda… Üç ana yayın kanalının müzik programlarından birinde.
  • Ha Sungwoon: Dostum, umarım yakında kazanırsınız, böylece hepiniz kendi telefonlarınıza sahip olabilirsiniz.

Bölümün yayınlanmasından kısa bir süre sonra, STAYC hayranları ajans CEO’su Black Eyed Pilseung’u “temel bir insan ihtiyacına aykırı” bir kısıtlama uyguladığı için eleştirdiler. Paylaşılan kısa kliple ilgili binden fazla tweet atıldığında, hayranlar “güncel olmayan kısıtlama” ile ilgili hayal kırıklıklarını dile getirdiler.

STAYC’nin sektördeki sunbae grupları OH MY GIRL ve GFRIEND’in cep telefonlarının yıllarca ajansları tarafından “alındığı” bildirildiğinden, telefon yasakları K-Pop dünyasında yeni olmasa da, hayranlar uygulamayı genellikle gereksiz buluyor – özellikle de “Tam anlamıyla 2021 yılında.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu