K-Drama

Shin Min-ah Ve Altı Yıldır Çıkmakta Olan Kim Woo-bin Aynı Filmde Rol Alacaklar

Aktörler Shin Min-ah ve Kim Woo-bin, Roh Hee-kyung’un yeni filmi “Our Blues”daki rollerini görüşüyorlar. Altı yıldır flört eden iki kişinin önerilmesi ve aynı filmin teklif edilmesi dikkatleri üzerlerine çekiyor.

Shin Min-ah ve Kim Woo-bin’in Temmuz 2015’te çıktıklarını itiraf ettiler. Beş senelik yaş farklarına rağmen, eğlence sektöründeki uzun ömürlü temsil çiftlerden biri oldular.

Bu yıl altı yıldır çıkan ikili, Kim Woo-bin hastalığa karşı savaşırken ve hatta tamamen iyileştikten sonra bile sarsılmaz sevgilerini gösterdi. Faaliyetlerine ciddiyetle devam ettiğini duyuran Kim Woo-bin, Shin Min-ah’ın ajansı AM Entertainment ile özel bir sözleşme imzaladı ve bu bir ortaklığa dönüştü.

Burada durmadan ikisini tek parça halinde tanışma fırsatı vardı. Roh Hee-kyung’un yeni filmi “Our Blues” da rol teklif edildi ve ikisi yan yana düşünülüyor. Bir eserde ortaya çıkan açık bir çiftin sırf haberi bile merak uyandırıyor, bu da eserin yapımından önce bile dikkatleri üzerine çekmiş gibi görünüyor.

“Our Blues”, “The World Where They Live”, “That Winter Its Windy” ve “Live” filmlerinde birlikte çalışan yazar Roh Hee-kyung ve yönetmen Kim Kyu-tae’nin bir araya gelmesinden ortaya çıkıyor. Shin Min-ah ve Kim Woo-bin’e ek olarak Lee Byung-hun, Han Ji-min, Cha Seung-won ve Lee Jung-eun’un da rol teklif edildiği bildirildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu