MV

DAY6, Yeni Şarkıları İçin Bir Tanıtım Videosu Yayınladı

Şarkıcı-söz yazarı grubu DAY6, müzikal samimiyetini yeni şarkı Lyric teaser videosuyla ortaya koydu.

DAY6, yedinci mini albümü “The Book of Us: Chaos Swallowed up in love” ve yeni şarkısı “You Make Me” nin 12’sinde tanıtım videosu yayınladı.

13’ünün gece yarısında, Shinbo’nun üçüncü parçası “Hiller” ve dördüncü parça “Not Two” ile bazı enstrümantal müziklerin lirik teaser videosunu yayınlayarak geri dönüş beklentilerini artırdı.

Young K, DAY6’nın “You Were Beautiful(예뻤어)”, “Time of Our Life(한 페이지가 될 수 있게)”, “Zombie” ve “Where the sea sleeps(파도가 끝나는 곳까지)” gibi temsili şarkılarından şarkılar yaparak olağanüstü yeteneğiyle tanınıyor. Yeni albümün başlık şarkısı “You Make Me” nin yanı sıra, “Hiller” ve “Not Two” albümlerindeki şarkılara da sözler yazarak hayatındaki değerli ve özel anları hatırlattı.

Young-K, “Hiller”ın başlıktaki şarkıya benzediğini, ancak daha çok acıyı iyileştirmeye odaklandığını söyledi. “Tedavi olduğum sıradaki durumu kontrol ettiğim sahneyi düşünerek şarkı sözlerini yazdım ve aşk yüzünden acının kaybolduğu bir resim çizmek istedim.” “Hiller” sevdiklerinin rahatı için sana bakıyor ve benimle birlikteyken “Sorun değil, sorun değil” diyor. Onu gördüğümde kendimi rahat hissettiriyor, bu yüzden sıcak bir şey beni günde en az bir kez gülümsetiyor, “diyerek dinleyicilere sakin bir dalga geldiğini iletiyor.

“Not Two” mesajıyla romantik havayı ikiye katladı, “Merak etme, bu senin, bu tek, lütfen ellerini kenetleyerek bırakma.” Young K, “Bence bu albümle uyumlu bir mesaj” dedi. Dünyada çeşitli boyutlar, türler ve aşk biçimleri vardır. “Birinin diğerine olan sevgisini iletiyorum, ancak diğer kişinin bilmediği anı yakalamak istedim,” dedi ve tüm şarkılar için beklentileri artırdı.

Yeni albüm “Negentropy”, DAY6 kitap serisinin son sayfası ve bir yıldan uzun bir süredir ilk tam uzunlukta geri dönüş albümüdür. Shinbo, ‘Sonunda bizi geri kazandıran enerji aşktır ve aşk aracılığıyla bir oluruz’ temasıyla mutlu bir sonu tamamlıyor. Başlık şarkısı “You Make Me”, DAY6’nın müzikleri arasında en yeni şarkı ve hayranlar onların yeni denemelerine büyük önem veriyor.

DAY6, yedinci mini albümü “Negentropy” i 19 Nisan’da saat 18:00’de yayınlayacak ve “Day6 Trust and Listen” statüsünü yeniden canlanacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu