K-Magazin

Kısa Saçlarıyle Ortalığı Sallayan 10 Kadın K-Pop İdolü

Hava ısınıyor ve bunun ne anlama geldiğini biliyorsunuz – kısa saç var! İlkbahar / yaz görünümü için hafifletmek için güzel, havadar bir kesim gibisi yoktur ve bu on idol onu tamamen ortalığı sallıyor.

1. TWICE’dan Jeongyeon

Bu listeye yüksek bir sırayla başlayan TWICE’ın baş vokalisti Jeongyeon, kariyeri boyunca kısa saçları ortalığı salladığı biliniyor. Sevimli bir mahsulden şık bir saç’a, Jeongyeon sonsuz bir kısa saç kaynağıdır. Bir pençe klipsiyle tutulan bu dağınık-şık saç, 2021’de süper trend ve yaz için harika bir stil!

2. Oh My Girl’den Binnie

Kısa saç hedeflerinin bir başka sabit kaynağı olan Binnie, sevimli saç kesimleri ve tatlı stiliyle tanınır. Yumuşak patlamaları, görünümün zarafetine katkıda bulunur ve saçının ucundaki hafif kıvrılma, tüm dikkatini özelliklerine çeker. Kafa bandının eklenmesiyle bu tarz daha şık olamazdı!

3. GFRIEND’den SinB

SinB, süper sofistike görünümüyle tanınır ve bu şık saçıyla kesinlikle belirleyici bir noktadır. “Lob” stili, yüz şeklini mükemmel bir şekilde tamamlar ve kariyeri boyunca sallayıp durduğu bilinen bir stildir. Daha az bakım gerektiren kısa bir stil arıyorsanız, SinB’nin saç kesimi tam sizin aradığınız tarz.

4. (G) I-DLE’dan Yuqi

Yuqi, kısa saçları öldüren hanımların saflarına daha yeni (ama tamamen hoş!) Bir katkı. Bu yılın başlarında kısa saçlı yıldızlığa daldı ve onun kesiminin Studio Ghibli filmi “Spirited Away” deki Haku’dan esinlendiği tahmin ediliyor  Yuqi, gerçek bir Haku için kesinlikle kabul edilebilir!

5. Red Velvet’ten Wendy

Bu, K-pop dünyasını kasıp kavuran saç modeli! Wendy, 2019’da tekrar piyasaya çıktığında saç stiliyle ilgili tonlarca söylenti vardı ve Kore’nin her yerindeki salonlar “Wendy kesimi” için talepler alıyordu. Göz atan açık sarı parçaların eklenmesi, bu stili sinirli ve sevimli mükemmel bir kombinasyon haline getiriyor.

6. IZ *ONE’dan Miyawaki Sakura

Sakura, IZ *ONE’ın kariyerinin başlangıcında güzel uzun saçlara sahipti, ancak bu kısa kesim tartışmasız daha da gurur verici. Yuvarlatılmış şekil ve yumuşak patlamalar tüm dikkati yüzüne çekiyor ve bu özel görünümde başının tepesindeki ince örgüler büyüleyici noktasını – sevimli kulaklarını öne çıkarıyor!

7. MAMAMOO’dan Hwasa

MAMAMOO’nun kıvrımlı kraliçesi Hwasa, mükemmel doku ve sıçrama dengesine sahip bu çene otlatma dalgalı stiliyle harika görünüyor. Öndeki daha uzun parçalar, arkadaki daha kısa kesimle birleştiğinde, V şeklindeki çene hattını mükemmel bir şekilde vurguluyor ve tüm şaşırtıcı özelliklerini öne çıkarıyor!

8. GWSN’nin Miya’sı

Miya, GWSN’nin ilk çıkışından bu yana sinirli görünümüyle dalgalar yaratıyor ve tamamen sallıyor. Tüylü, katmanlı kesimi, kulak piercinglerini gerçekten iyi gösteriyor ve tüm bu doku, dans hareketlerini esnetirken ciddi derecede harika bir hareket veriyor. Kesinlikle göze çarpan bir görsel!

9. Itzy’den Ryujin

Bu “WANNABE” fancamının ikonik olmasının pek çok nedeni var ve Ryujin’in safir mavisi kesimi kesinlikle bunun bir parçası! Tatlı ve şımarık mahsul o kadar mükemmel Ryujin ve renk, berrak tenini daha da cam gibi gösteriyor. Artı, uzunluk bu koreografinin ana “nokta” dansını mükemmel bir şekilde vurguladı – omuzlarını!

10. BLACKPINK’den Lisa

BLACKPINK’ten Lisa’nın sallayamayacağı bir stil bulmakta zorlanacaksınız, ancak bu süper kısa saç kesinlikle hatırlanması gereken bir görünüm. Bu tatlı ve şık kesimle çok oyuncak bebek gibi görünüyor ve altındaki daha hafif parçalar, çok dikkat dağıtmadan tüm dikkatini yüzüne çekmeyi başaracak şekilde yüzünü çerçeveliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu