Erkek GruplarK-Pop
Trend

NU’EST, 2. Normal Albümü ‘Romanticize’nin Resmi Fotoğrafları Çıktı

NU’EST grubu (JR, Aaron, Baekho, Minhyun ve Ren) başyapıt benzeri görsellerini sergiledi.

NU’EST, 2. normal albümü ‘Romanticize’ nin albüm fotoğraflarını bugün saat 00.00’da (10 nisan) resmi sosyal medya kanalıyla yayınladı.

NU’EST’in her yönünü aynı anda hissetmenizi sağlar. NU’EST, analog hissi veren ‘For Good’ versiyonunda zarif bir çekiciliğe ve derin bir atmosfere sahiptir ve ‘To Be Free’ versiyonu derin bir görünüm ve muazzam bir güç verir.

Özellikle, ‘This Moment’ın versiyonunda JR ve Ren, cesur stil ve duygusal pozlarla özgür ruhlu bir çekicilik sergilediler ve Baekho, Aaron ve Minhyun sadece gözleriyle rakipsiz bir aurayı tamamladılar. ‘After Glow’ versiyonunda, büyüleyici bir ruh hali uyandırıyor ve NU’EST, bu albümde gösterilecek yeni bir görünüm bekliyor.

NU’EST’in geri dönüş beklentisi gün geçtikçe artarken, NU’EST, konsept web sitesinde ek bir güncelleme ve albüm fragmanı, ücretsiz dinleme ve müzik gibi çeşitli alay içeriklerinin yayınlanmasıyla farklılaştırılmış promosyonlara devam etmeyi planlıyor. video önizlemesi.

NU’EST’in yaklaşık 7 yılda piyasaya sürülen ikinci stüdyo albümü ‘Romanticize’, ‘onu olduğundan daha romantik kılmak için’ anlamına gelen bir sözlüğe sahip. Dinleyicilere derin müzikleriyle empati ve yankılanma kazandıran, gösterecekleri yeni müziğe dünyanın ilgisi odaklanıyor.

Öte yandan, NU’EST ikinci normal albümü ‘Romanticize’i 19 Nisan’da saat 18: 00’de çeşitli çevrimiçi müzik siteleri aracılığıyla yayınlayacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu