K-Magazin

Rosé BLACKPINK’te Kazandığı Deneyimin Solo Kariyerini Nasıl Etkilediğini Anlattı

BLACKPINK’ten Rosé geçtiğimiz günlerde Zach Sang Show ile bir röportajda yer aldı. Köpeği Hank ve mücadele ederken yardımını istediği insanlar hakkında konuşmanın yanı sıra, bir BLACKPINK üyesi olarak grubunda kazandığı deneyimin solo çıkışını şekillendirmesine nasıl yardımcı olduğunu da anlattı.

Sunucu Zach, “BLACKPINK ile geçirdiğiniz zamandan bu solo projeyi mükemmel şekilde ayarlamanızı sağlayan ne öğrendiniz?”

Rosé, BLACKPINK üyesi olarak tecrübesi olmasaydı solo kariyeriyle boğuşacağını itiraf etti. Yıllar boyunca müzik endüstrisini öğrendi ve nasıl çalıştığını anladı.

Bu gerçekten iyi bir soru çünkü bu solo proje BLACKPINK’ten ne kadar şey öğrendiğimi bana hatırlattı. Eğer bunların hepsini sıfırdan yapmaya kalksaydım yapamazdım.

— Rosé

BLACKPINK’in bir parçası olmak aynı zamanda tüm müzik yayınlama sürecini deneyimlemesine yardımcı oldu ve bu da R albümünün promosyonları sırasında iyi uyum sağlamasına yardımcı oldu.

BLACKPINK ile saatlerce çalıştık, bu yüzden olan her şeye ve tüm müzik yayınlama sürecine ayak uydurmak için böyle bir dayanıklılığa sahibiz. Deneyimli olmak için bunu üyelerimle defalarca yaptım.

— Rosé

Şimdi tek başına bir solo sanatçı olsa bile, geçmiş deneyimleri onu tüm süreçte rahat ettirdi. Dahası, sektörden ne bekleyeceğini bilmesine yardımcı oldu.

O zamanlar, güvenebileceğim takım arkadaşlarım vardı, bu yüzden bu süreçten bir şeyler öğrendim, ama şimdi bunu kendi başıma yaptığım için çok daha rahatım ve neler olacağını biliyorum.

— Rosé

Aşağıdan röportajın tamamını izleyebilirsiniz:

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu