K-Magazin

‘Joseon Exorcist’in Başrol Oyuncusu Jang Dong Yoon İzleyicilerden Özür Diledi

27 Mart’ta, SBS‘nin ‘Joseon Exorcist‘inden başrol oyuncusu Jang Dong Yoon, ajansı Dongyi Company aracılığıyla izleyicilerden kişisel bir özür diledi.

Oyuncu şunları söyledi:

“Düşünmek için çok zaman harcadım. Benim yüzümden hüsrana uğrayan herkesi tatmin edemeyecek olsam da, bunu en azından içten yanıtımı kendisinden haber almak için bekleyen herkese iletebileceğim umuduyla yazıyorum.

Kesinlikle bahanelere yer yok. Ben sadece içtenlikle özür diliyorum. Bu üretimin ne kadar sorunlu olacağını yeterince değerlendirmedim. Bunun nedeni aptal ve tembel olmamdı. Üretimi sadece yaratıcı bir parçaya bakan bir aktörün sınırlı perspektifinden düşündüm. Toplumun hesaplayıcı merceğinden bakış açısını tamamen gözden kaçırdım. Bu büyük bir hataydı. Saygın bir yönetmen, saygı duyduğum birçok aktör ve aktris arkadaşımla çalışmanın benim için bir şans olduğunu düşündüğüm için bu prodüksiyonu geri çevirmek için hiçbir nedenim olmadığını düşündüm. Bana verilen seçeneklerle ilgili sınırlı görüşüm içinde, bunun en iyi seçenek olduğunu düşündüm. Bir kez daha, tüm bunlar benim dikkatsizliğimden kaynaklanıyordu.

Her zaman yeteneklerimin en iyisi olarak kendimi geliştirmeye çalıştım, ahlaki olarak yaşarsanız ve ahlaksız hatalar yapmazsanız, başınız dik olarak yaşayabileceğinize inanarak yaşadım. Buna rağmen, profesyonel olarak utanç bir olaya kapıldım ve bu son olaylar için kendimi yansıtıyorum. Mesleğimin halkın sevgisine ve kabulüne sıkı sıkıya bağlı olduğunu çok iyi biliyorum. Dolayısıyla mektubumu okuyup sadece bahane olarak algılasanız bile, ben onu alçakgönüllülükle kabul edeceğim.

Bu mektubun kişisel duygularımın için bir portal olmasını istemedim, ancak samimiyetimi gösterebilme umuduyla duygusal hale geldi ve bunun için özür dilerim. Ama bu özrü cömertçe kabul ederseniz, kalbimdeki bu olaydan önemli dersleri çıkarmak ve size gelecekte oyuncu olarak daha iyi, daha olgun bir yanımı göstermek istiyorum. “

Bu arada, Jang Dong Yoon daha önce ‘Joseon Exorcist‘de genç Prens Choong Nyeong‘un (daha sonra Kral Sejong) rolünü üstlendi. Tartışmalı drama dizisinin tüm yapım ve dağıtımı artık iptal edildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu